Неръждаемите клампови скоби с двоен шарнир по DIN 32676 са подходящи за хранително-вкусовата и питейната индустрия. Същите се предлагат с удобна крилата гайка за стягане на кламповото съединение. Нашите неръждаеми клампови скоби по DIN 32676 са идеалният избор за монтаж при хигиенни и стерилни процеси.

Висококачествените заготовки за неръждаемите клампови скоби се произвеждат само в западноевропейски леярни и притежават сертификати за качество на материала. Неръждаемите клампови скоби с един шарнир за хранителната индустрия, които предлагаме са обект на постоянен качествен контрол на производството, което ни позволява да сме напълно сигурни във високото им качество.

Обща спецификация
Материал:
  • Stainless steel 1.4308
Варианти на изработка
  • DIN 32676 series A, DIN 32676 series B, DIN 32676 series C
  • ISO,
  • INCH
Приложение: Асептични клампови връзки

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

Клампова скоба с двоен шарнир по DIN 32676

  • Производител: Germany
  • Наличност: В наличност
  • 0.00лв


Възможни варианти


Свързани продукти

Уплътнение за клампова връзка по DIN 32676

Уплътнение за клампова връзка по DIN 32676

Предлагаме голямо разнообразие от уплътнения за клампови съединения по DIN 32676. Тези клампови уплътнения се ползват за клампови връзки и фитинги, като се предлагат в широк асортимент от материали, за да се покрият специфичните Ви изисквания. Всички клампови уплътнения са с одобрение от USDA, 3-A и отговарят на CGMP критериите, като са F..

0.00лв

Клампов преход концентричен по DIN 32676

Клампов преход концентричен по DIN 32676

Предлагаме неръждаеми клампови концентрични намалители, които да посрещнат изискванията на клиентите ни от хранителната, фармацевтичната и химическата промишленост.  Всички клампови концентрични преходи от неръждаема стомана са съвместими със стандартните клампови фитинги от 304.Кламповите концентрични намалители се произвеждат с предварително..

0.00лв

Адаптер за маркучи за клампово съединение по DIN 32676

Адаптер за маркучи за клампово съединение по DIN 32676

Предлагаме неръждаеми адаптери за маркучи за клампово съединение, които да посрещнат изискванията на клиентите ни от хранителната, фармацевтичната и химическата промишленост.  Всички адаптери за маркучи за клампови съединения от неръждаема стомана са съвместими със стандартните клампови фитинги от 304.   Асептичните адаптери з..

0.00лв

Тагове: Клампова скоба, с двоен шарнир, по DIN 32676