• Керамично въже с мека сърцевина
Керамичното въже с мека сърцевина е изработено от керамични влакна под формата на плътна керамична вата, покрита с керамична оплетка и мрежест керамичен ръкав. Този тип керамични въжета с мека вътрешност е много мек и може да се ползва успешно като уплътнение за канали, издържащо до 650 °C (когато е с армировка от стъклени влакна) или до 1050°C (когато е с армировка от Inconel). Керамичният шнур с мека сърцевина съдържа приблизително 20% органични вещества, улесняващи процеса на изработка. Тези свързващи вещества изгарят при по-ниски температури, без да влияят върху качествата на специалните керамични влакна.

Приложение на керамичното въже с мека сърцевина:
Този тип керамичен шнур се предлага със сърцевина от керамична вата и може да се ползва за изолация на тръби, предпазване на кабели, силно компресируеми уплътнения и др. високотемпературни приложения.

Обща спецификация
Приложение:
 • изолация на тръби,
 • предпазване на кабели,
 • силно компресируеми уплътнения
 • високотемпературни приложения над 1000  C.
Характеристики
  Отлична химическа стабилност - керамичните въжета издържат на химическа атака на повечето корозивни агенти. Изключение правят флуоридите, фосфорните киселини и концентрираните алкални елементи.

  Химичен състав на керамичните въжета:
  • Алуминиев оксид: AL2 O3 45-48%
  • Силициев диоксид: SiO2 51-55%
  • Железен оксид: Fe203 0,7-1,2%
  Температурен диапазон °С до 650°C без вложка и до 1050°C, когато са подсилени с инконелна нишка
  Размер

  Керамично въже с мека сърцевина

  Диаметър
  mm

  Ролки
  m

  ф


  12

  50

  15

  50

  20

  50

  25

  25

  30

  25

  35

  25

  40

  25

  50

  25

  60

  25

  Продуктов лист

  Керамично въже - мека сърцевина

  Напишете отзив

  Бележка: HTML не е преведен!
      Лош           Добър

  Керамично въже с мека сърцевина

  • Производител: Italy
  • Наличност: В наличност
  • 0.00лв


  Възможни варианти


  Свързани продукти

  Високотемпературни тъканни набивки

  Високотемпературни тъканни набивки

  Квадратно и правоъгълно сплетени високотемпературни тъканни набивки   Температурен диапазон: 500 °C to 1,000 °C;  Размери:  Стъклени набивки от Е-стъкло - размери от 5 – 80 mm;  Керамични набивки -  размери от 4 – 80 mm;  Високотемпературните тъканни набивки, предлагани в квадратна и прав..

  0.00лв

  Керамична лента - до 1000°C

  Керамична лента - до 1000°C

  Керамична лента - до 1000°C Керамичната лента е плоско тъкано уплътнение, което гарантира отлична гъвкавост и механична устойчивост. Може да се използва при продължително излагане на температури до 650°C, когато е с подсилване от стъклени влакна и до 1050°C, когато е подсилено с Inconel. Керамичните ленти съдържат приблизително 20%..

  87.00лв

  Керамичен плат със стъклени нишки - до 650°C

  Керамичен плат със стъклени нишки - до 650°C

  Керамичен плат със стъкло Този материал представлява успешна алтернатива на повечето високотемпературни платове. Той се получава чрез тъкане на множество усукани нишки. Ширината и дебелината на керамичния плат със стъкло, практически се определя от броя на тези нишки. Керамичната тъкан е мека на допир и високоустойчива. Тя е налична в различни..

  0.00лв

  Керамично въже - усукано

  Керамично въже - усукано

  Усуканото керамичното въже гарантира отлична гъвкавост и механична устойчивост и може да се използва при продължително излагане на висока температура от 650°C (подсилено със стъклени нишки) до 1050°C (с инконелна нишка). Усуканото керамично плътно въже съдържа приблизително 20% органични свързващи вещества, улесняващи процеса на изплитане..

  0.00лв

  Керамично въже с мека сърцевина

  Керамично въже с мека сърцевина

  Керамичното въже с мека сърцевина е изработено от керамични влакна под формата на плътна керамична вата, покрита с керамична оплетка и мрежест керамичен ръкав. Този тип керамични въжета с мека вътрешност е много мек и може да се ползва успешно като уплътнение за канали, издържащо до 650 °C (когато е с армировка от стъклени влакна) или до ..

  0.00лв

  Тагове: Керамични, въжета, мека сърцевина