Кевларените ленти с температурен диапазон до 350 С са изградени от арамидни влакна, които могат да бъдат смесени с други влакна-подобрители. Те са известни със здравината си, не се късат и са много абразивоустойчиви. Кевларените ленти са отлично решение за пневматични транспортни системи.
Спецификация на плата
Варианти на изработка 150-700 mm ширина, различни ширини при запитване
Обща спецификация
Материал: Кевларени арамидни влакна
Температурен диапазон °С до 350 °C
Дебелина 4.5 mm

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

Кевларени ленти за пневм. транспортни канали

  • Производител: Germany
  • Наличност: В наличност
  • 0.00лв


Свързани продукти

Кевларен плат с алуминиево фолио

Кевларен плат с алуминиево фолио

Kevlar® Fabric Hakamid® 350°C: Високотемпературните кевларени тъкани Hakamid®  са изградени от арамидни влакна, като алтернативно към тях могат да се добавят допълнителни влакна-подобрители. Отличават се с много голяма здравина и абразивоустойчивост и се късат много трудно...

0.00лв

Преплетен кевларен / арамиден плат

Преплетен кевларен / арамиден плат

Kevlar® Hakanit® / 350°C: Високотемпературните кевларени тъкани Hakanit®  са изградени от арамидни влакна чрез преплетена сплитка, като алтернативно към тях могат да се добавят допълнителни влакна-подобрители. Отличават се с много голяма здравина, абразивоустойчивост и се късат много трудно...

0.00лв

Кевлар плат  - 36 г на м2

Кевлар плат - 36 г на м2

Кевлар плат  - 36 г на м2  Обикновено кевлареният плат се ползва за защита на критични зони в изделия от типа на каски, наколенки, бронежилетки, щитове, защитни предпазни завеси, защитно работно облекло, облекло за моторни спортове и други подобни. Този тип е с дебелина 0,08 mm. Общото между тези приложения е че платът от кевлар се ..

0.00лв

Кевлар плат  - 61 г на м2

Кевлар плат - 61 г на м2

Кевлар плат  - 61 г на м2  Кевлареният плат от този тип е с дебелина 0,13 мм и по-висока плътност на м2. Платът от кевлар e с линейна плътност Tex 22 и се ползва за облицовки и ламиниране в моделистиката, както и за изработка на машинни компоненти – тип – “сандвич”. Платът от кевлар може да се..

0.00лв

Кевлар плат  - 110 г на м2

Кевлар плат - 110 г на м2

Кевлар плат  - 110 г на м2  Кевлареният плат с тегло 110 г/м2 е с диагонална оплетка 2/2 и дебелина 0,21 мм. Той е с още по-висока плътност на м2 от другите 2 типа. Платът от кевлар e с линейна плътност Tex 42 и се ползва за облицовки и ламиниране в моделистиката, както и за изработка на машинни компоненти – тип..

0.00лв