• Калциево-силикатен плат с инконелна нишка

Калциево-силикатният плат Biotex® с подсилване от инконелна нишка е успешна алтернатива на повечето керамични платове. Той се произвежда чрез изтъкаване на множество усукани нишки.  Ширината и дебелината практически се определят от броя на използваните нишки. Калциево-силикатният плат  с инконелна нишка е мек на пипане и устойчив на здравина. Той е наличен в различни дебелини и оплетки, предоставяйки широк диапазон от продукти. Когато е подсилен със стъклени нишки той издържа продължителни температури до 650°C, докато е подсилен с инконелни нишки, този калциево-силикатен плат издържа до над 1050°C. Продуктът съдържа приблизително 20% органични нишки, които улесняват процеса на тъкане.

Приложение:

Огнеустойчиви завеси, контролирано охлаждане на отливки, изолация на газови и парни турбини, заваръчни завеси и сита, изолационни облицовки, калъфи за изпускателни колектори, защита от лъчиста топлина.

Обща спецификация
Приложение: Огнеустойчиви завеси, контролирано охлаждане на отливки, изолация на газови и парни турбини, заваръчни завеси и сита, изолационни облицовки, калъфи за изпускателни колектори, защита от лъчиста топлина.
Характеристики

Отлична химическа стабилност - издържа на атака на повечето корозивни агенти. Изключение правят флуоридите, фосфорните киселини и концентрираните алкални елементи.


Химичен анализ:

  • Силициев диоксид SiO2 62-68%
  • Калциев оксид CaO 26-32%
  • Магнезиев оксид MgO 3-7%
  • Други < 1.0%

Температурен диапазон °С 1050°C
Относително тегло: 1000 g/m2 за 2 mm дебелина; 1400 g/m2 за 3 мм дебелина

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

Калциево-силикатен плат с инконелна нишка

  • Производител: Italy
  • Наличност: В наличност
  • 0.00лв


Възможни варианти


Свързани продукти

Калциево силикатен плат - 750 °C

Калциево силикатен плат - 750 °C

Тези високотемпературни тъкани са изградени от калциево силикатни нишки с диаметър по-голям от 6 µm. Те предлагат отлична защита срещу разтопени метали, метални пръски в леката и тежката металургия...

0.00лв

Тагове: Калциево-силикатен плат, инконелна нишка