Никоя обикновена набивка за помпи не работи така, както инжектируемата набивка CHESTERTON  CMS 2000 и не защитава валовете така добре.

При функциониране инжектируемата течна набивка CHESTERTON  CMS-2000 се заклинва между вала по вътрешния си диаметър и между външния корпус на салниковия пакет по външния си диаметър. Течната набивка е проектирана, така че да издържа на вътрешно разслояване и разкъсване. Относителното въртене се извършва по течната инжектируема набивка с нисък коефициент на триене, а не по повърхността на вала или ръкава. Оборудването е напълно защитено от надирането на повърхността, което е често срещано при обикновените набивки.

Чрез течната инжектируема набивка се създава здрав композитен пръстен, който не пропуска течове. Набивката за инжектиране CMS-2000, чрез създадения от нея безконечен композитен пръстен, се формува сама автоматично, запълвайки неравностите по салниковия корпус и вала или ръкава. Промиването и охлаждането вече не са необходими и то при пълна липса на какъвто и да било теч.

Практически Инжектируемата набивка CHESTERTON CMS-2000 може да спре напълно течовете, като така спестява пари от промивки и рекламации, забавя с години замяната на ръкава или валовете на помпата. Отпада и необходимостта от поддържане на склад на различни размери обикновени набивки, тъй като инжектируемата набивка пасва на всякакъв тип и размер помпи.

Инжектируемата набивка CHESTERTON CMS-2000 се предлага в големи опаковки за първоначално напълване или в опаковки за финално уплътняване при работеща инсталация в картуш. Пълнителите се използват за последващо уплътняване.

Като опция се предлага и пълен монтажен кит от инжектируемите набивки. Новата подобрена система на инжектируемите набивки на Chesterton се предлага в комплект с монтажен пистолет с усъвършенстван дизайн, както и  със куфар, съдържащ инжекционни маркучи, хидравлична течност, фитинги за различни модели помпи и динамометричен ключ, както и с калкулатор за пресмятане обема на необходимата набивка.


ИНЖЕКТИРУЕМИ НАБИВКИ ЗА ПОМПИ - ИНСТРУКЦИИ

Обща спецификация
Приложение:
 • ​​CMS 2000: Черна и бяла набивка - за стандартни помпи, речни помпи, кондензатни помпи, помпи за водоснабдяване и канализация, пречиствателни станции
 • CMS 2000-FP за въртящо оборудване с приложения в хранително-вкусовата промишленост и преработващата промишленост
Характеристики
 • Премахва необходимостта от промиване и намалява течовете до незначителни нива
 • Не надрасква ръкавите или валовете на помпите
 • Инжектируемите набивки са силно ефективни при износени, надраскани и надрани ръкави
 • Чрез ползването на течните инжектируеми набивки отпада необходимостта от полагане на нови стандартни набивки
Химическа устойчивост
 • pH 1 до 13, Бяла набивка - не се препоръчва за оксиданти, флуорин, хлорин трифлуорид и подобни съставки, както и за разтопени алкални метали
 • pH 4 до 13, Черна набивка - не се препоръчва за оксидиращи агенти
 • pH 0 to 14, Набивка за хранителната промишленост.
Температурен диапазон °С 205° C - бяла набивка; 205° C - черна набивка; 205° C - набивка за хранителната промишленост

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

Инжектируеми набивки CHESTERTON

 • Производител: Chesterton
 • Наличност: В наличност
 • 0.00лв


Тагове: Инжектируеми, набивки, CHESTERTON