Маркучи за пара

Нашите маркучи за пара отговарят на изискванията Ви за основно и пълно почистване за всякакви професионални индустриални направления. ДЕА ТРЕЙД БГ ЕООД предлага различни типове маркучи за пара, които са в състояние да транспортират надеждно високотемпературна пара и гореща вода за почистване и всякакви други нужди във всеки един индустриален сектор, който можете да си представите. Този тип маркучи са с отлична издръжливост на високи температури и благодарение на гъвкавия си дизайн са лесни за работа.

Маркучите за пара, предлагани от нас са изработени по най-високите норми за качество на материала и са в съответствие с регулациите за пренос на пара в химическата, нефтохимическата, строителната индустрия, за отопление на цистерни, както и за всякакъв друг тип индустриални приложения.

Конструкцията на маркучите за пара включва вложка от специални текстилни влакна, които позволяват издръжливост на много по-високи температури, в сравнение с обикновените тъканни вложки в конвенционалните маркучи. В допълнение, високата гъвкавост и проводимостта им, прави този тип маркучи за пара, сигурен и безопасен продукт от висок клас.


Маркуч за пара CALORSTEAM 170C

Маркуч за пара CALORSTEAM 170C

Маркуч за пара CALORSTEAM 170C Приложение: нагнетателен маркуч за наситена пара под ниско налягане, подходящ за почистване на цистерни и тръбопроводи в рафинерийната индустрия. Вътрешност маркуч за гореща вода: черна, гладка EPDM гума  Вложка маркуч за гореща вода: високоякостни синтетични тъканни вложки Външно покритие: черно, гладко, с и..

0.00лв

Маркуч за пара CALORSTEAM 170C ISO 6134 1A

Маркуч за пара CALORSTEAM 170C ISO 6134 1A

Маркуч за пара CALORSTEAM 170C ISO 6134 1A  Приложение: нагнетателен маркуч за наситена пара под ниско налягане, подходящ за почистване с пара на цистерни и тръбопроводи в рафинерийната индустрия. Вътрешност маркуч за пара : черна, гладка EPDM гума Вложка маркуч за пара : високоякостни синтетични тъканни вложки, с две увити медни жици за за..

0.00лв

Маркуч за пара CALORSTEAM 170C ISO 6134- 1B

Маркуч за пара CALORSTEAM 170C ISO 6134- 1B

Маркуч за пара CALORSTEAM 170C ISO 6134- 1B Приложение: Нагнетателен маркуч за гореща вода, под ниско налягане и наситена пара, подходящ за почистване на цистерни и тръби в рафинерийната промишленост. Този маркуч за гореща вода е с маслоустойчива външна част Вътрешност маркуч за гореща вода: черна, гладка EPDM гума Вложка маркуч з..

0.00лв

Маркуч за пара CALORSTEAM /AL FDA 170C

Маркуч за пара CALORSTEAM /AL FDA 170C

Маркуч за пара CALORSTEAM /AL FDA 170C Приложение: нагнетателен маркуч за гореща вода, смесена с пара и почистващи вещества. Основно този маркуч за гореща вода се ползва за промивки и стерилизация в хранително-вкусовата индустрия. Вътрешност маркуч за гореща вода: бяла, гладка EPDM гума с одобрение за хранителната промишленост Вложка маркуч за г..

0.00лв

Маркуч за пара CALORMASTER N /210C

Маркуч за пара CALORMASTER N /210C

Маркуч за пара CALORMASTER N /210C   Приложение: нагнетателен маркуч за гореща вода, смесена с пара, подходяща за почистване на цистерни и тръбопроводи в рафинерийната индустрия. Вътрешност маркуч за гореща вода: черна, гладка EPDM гума  Вложка маркуч за гореща вода: високоякостна метална армировка Външно покритие: черно, гладко, с им..

0.00лв

Маркуч за пара и гореща вода - 350LE 165° С - FDA

Маркуч за пара и гореща вода - 350LE 165° С - FDA

Маркуч за пара и гореща вода - 350LE 165° С - FDA Маркучът за пара и гореща вода, съобразен със стандартите на FDA, представлява високотехнологично решение за разнообразни приложения в хранително-вкусовата промишленост. Вътрешната камера, изработена от FDA-одобрен EPDM материал, гарантира безопасност и съответствие със здравословните стандарт..

0.00лв

Показани 1 от 6 | 6 (1 Страници)