Маркучи за вода

Water hoseНашите домашни и индустриални маркучи за вода са ефективни, здрави и с надеждна изработка, идеални за широк спектър от приложения, както в индустрията, така и в бизнеса. Вътрешността на маркучите за вода, които предлагаме е устойчива на промени в температурите и наляганията. Този тип водни маркучи издържат на гореща вода и на химикали. Повърхността на маркучите за вода е устойчива на озон и на ултравиолетови лъчи.

Питейната вода е най-ценният природен ресурс. Маркучите ни за вода позволяват безопасното й транспортиране, така че тя да остане неутрална на вкус и мирис и да се предотврати растежа на микроби.

Изискванията на обществените институции и на потребителите, относно висока хигиена, чистота и вкус на питейната вода се налагат все повече във всички сектори на обществото. Предлагаме Ви правилните маркучи за вода, които могат да отговорят на тези изисквания.


Маркуч за вода - 253AA - Lay flat - плосък - 10bar

Маркуч за вода - 253AA - Lay flat - плосък - 10bar

Маркуч за вода - 253AA - Lay flat - плосък - 10bar  Маркучът за вода - 253AA - Lay flat - плосък - 10bar , известен със своя плосък дизайн и работно налягане от 10 bar, представлява идеално решение за приложения изискващи пренос на вода. Той разполага с вътрешна камера, изработена от EPDM, с вградени текстилни оплетки за допълнителна з..

0.00лв

Маркуч за вода - напоителни системи и отводняване - Марица 10

Маркуч за вода - напоителни системи и отводняване - Марица 10

Маркуч за вода - напоителни системи и отводняване - Марица 10 Маркучът за вода - за употреба в напоителни системи и отводняване - Марица 10 е създаден с висококачествена конструкция. Вътрешната камера, изработена от синтетична каучукова смес, осигурява надеждна функционалност. Вградените текстилни оплетки придават здравина и издържливост на марк..

0.00лв

Маркуч за вода - смукателно-нагнетателен - широко приложение - 202AA S&D ALFAGOMMA 10bar

Маркуч за вода - смукателно-нагнетателен - широко приложение - 202AA S&D ALFAGOMMA 10bar

Маркуч за вода - смукателно-нагнетателен - широко приложение - 202AA S&D ALFAGOMMA 10bar  Смукателно-нагнетателен маркуч 202AA S&D ALFAGOMMA 10bar е предназначен за разнообразни индустриални приложения. Вътрешната камера, изградена от електропроводим EPDM материал, гарантира ефективен транспорт на различни среди. С двет..

0.00лв

Маркуч за въздух и вода - 155AA ALFAGOMMA

Маркуч за въздух и вода - 155AA ALFAGOMMA

Маркуч за въздух и вода - 155AA ALFAGOMMA Маркучът въздух и вода - 155AA ALFAGOMMA предназначен за транспорт на въздух и вода е с вътрешна камера от SBR/NBR, която е устойчива на маслени изпарения. Той разполага с вградени текстилни оплетки и външна обвивка от черен SBR. Маркучът може да работи в температурен обхват от -30°С до +80°С. То..

0.00лв

Показани 1 от 4 | 4 (1 Страници)