Маркучи за химикали

Маркучите ни за химикали покриват пълния спектър от стандартни маркучи за химическата и фармацевтичната промишленост. ДЕА ТРЕЙД БГ ЕООД предлага специални и мултифункционални маркучи за химикали, киселини/освен за концентрирани оксидиращи/, алкални елементи, солни разтвори, алкохоли, разтворители, ацетати, алдехиди, естери, кетони, гореща охладителна течност, горещ въздух и петролни продукти. 

Можем да доставим маркучи за безопасно транспортиране на всякакъв тип стандартни химически вещества. Освен това можете да изберете от асортимента ни с химически маркучи за специални химически процеси. Той включва и химически маркучи с еластомерни вътрешни облицовки, както и с пластмасови, вградени вътрешни части.

Поради това, че този тип химически маркучи обикновено се ползват за пренос особено опасни вещества, осъзнаваме отговорността за предлаганите от нас продукти. Ще получите само и единствено най-високото качество на химически маркучи, а не международни азиатски марки, брандирани като собствени продукти.


Маркуч CHEMITON SD /10 за силни киселини - смук.нагн.

Маркуч CHEMITON SD /10 за силни киселини - смук.нагн.

Маркуч CHEMITON SD /10, за силни киселини  Маркучът за силни киселини от този тип е смукателно-нагнетателен маркуч за силно агресивни химикали. Изработен е с вътрешност от Viton® / FKM, която издържа на основи и киселини с висока концентрация и при висока температура до +200°С, а за няколко минути и до +220°С. Този витонов маркуч за..

0.00лв

Маркуч UHMWPE 508G TGT - за химикали, основи, киселини

Маркуч UHMWPE 508G TGT - за химикали, основи, киселини

Маркуч UHMWPE 508G TGT - за химикали, основи, киселини Маркуч UHMWPE 508G TGT - за химикали, основи, киселини представлява технически маркуч смукателно-нагнетателен, предназначен за безопасен транспорт на химикали. Вътрешната камера е изработена от ултрависокомолекулярен полиетилен (UHMWPE) със сертификация по FDA, гарантирайки висока химич..

0.00лв

Маркуч UHMWPE 509OE Alfagomma - за химикали

Маркуч UHMWPE 509OE Alfagomma - за химикали

Маркуч UHMWPE 509OE Alfagomma - за химикали Маркучът Маркуч UHMWPE 509OE Alfagomma - за химикали до 16bar по EN12115 представлява смукателно-нагнетателен маркуч, специално предназначени за химикали. Вътрешната му камера е изработена от ултрависокомолекулярен полиетилен (UHMWPE) със сертификация по FDA, в син цвят, осигурявайки пълна бе..

0.00лв

Маркуч UHMWPE 529AA Alfagomma - за химикали

Маркуч UHMWPE 529AA Alfagomma - за химикали

Маркуч UHMWPE 529AA Alfagomma - за химикали Маркучът UHMWPE 529AA Alfagomma - за химикали е смукателно-нагнетателен и е проектиран от висококачествени материали, гарантиращи сигурен транспорт на силно експлозивни материали. Вътрешната камера е изработена от ултрависокомолекулярен полиетилен (UHMWPE) с вградени синтетични нишки и метална ..

0.00лв

Маркуч от Витон® Chemirex /10 за агресивни химикали

Маркуч от Витон® Chemirex /10 за агресивни химикали

Маркуч от Витон® Chemirex /10, за за агресивни химикали Маркучът за силни киселини от този тип е нагнетателен маркуч за агресивни химически продукти. Изработен е с вътрешност от Viton® / FKM, която издържа на силни основи и киселини с висока концентрация и при висока температура до +200°С, а за няколко минути и до +220°С. За ..

0.00лв

Маркуч за пръскане - пестициди - 20bar

Маркуч за пръскане - пестициди - 20bar

Маркуч за пръскане - пестициди - 20bar  Този маркуч за пръскане с пестициди издържа до 20-30 bar и е с външен слой от гъвкав PVC. Маркучът за пръскане в селското стопанство и притежава една вградена текстилна оплетка. Този маркуч за аграрна употреба е устойчив на температурен режим - -15°С +50°С. Той е подходящ за трансп..

0.00лв

Маркуч за пръскане - пестициди - 40bar

Маркуч за пръскане - пестициди - 40bar

Маркуч за пръскане - пестициди - 40bar  Маркучът за пръскане с химикали и пестициди, може да се ползва както в селското стопанство, така и за компресорни системи за пръскане в аграрното производство. Маркучът за пестициди може да се употребява с най-разнообразни агрохимикали – включително пестициди, хербициди и др. Той е устойчив на..

0.00лв

Маркуч за химикали, киселини и основи – EHC001

Маркуч за химикали, киселини и основи – EHC001

Маркуч за химикали, киселини и основи – EHC001  Този маркуч за киселини, основи и химикали е с вътрешна камера - XLPE (PE)   Вградени синтетични нишки и една метална спирала, антистатична нишка  Външната обвивка на маркуча за химикали, киселини и основи е от черна гума EPDM   Повърхността му е уст..

0.00лв

Показани 1 от 8 | 8 (1 Страници)