Филтри T тип

Филтрите от T-тип представляват продукт, проектиран специално да премахва чужди частици от тръбопроводите. Т-тип филтрите са икономично решение при големи размери на тръбите, през които минава флуида, който трябва да бъде филтриран. Т-филтрите могат да се монтират, както на вертикални, така и на хоризонтални участъци от тръбопроводите и да се конфигурират за наклонени приложения.

Т-филтрите най-често се доставят в диапазон според желаното ниво на филтриране - от едри, към фини частици или обратно, за да се подсигури че системата ще работи при желаното ниво на чистота, дори при пълно натоварване. T-филтрите могат да бъдат доставени или с капак с болтове или с бързо отварящ се капак, според приложението.

T-филтрите се ползват там, където има нужда от компактни, икономични филтри за защита на помпи, кранове и друго подобно оборудване.


T филтър PN16

T филтър PN16

T-филтрите са устройства за механично премахване на нежелани частици от течности, газ или пара чрез елемент под формата на сито от перфорирана мрежа. T филтрите се използват в тръбопроводи за предпазване на помпи, измерителна техника, контролни клапани, кондензни гърнета, регулатори и друго процесно оборудване.T-филтрите се ползват за широк обхват ..

0.00лв

Показани 1 от 1 | 1 (1 Страници)