Сферични кранове за пара

Опасността от авария при работа с пара не позволява компромиси и изисква най-доброто в дизайна и избора на материали. Всички наши сферични кранове за пара отговарят на тези изисквания, в резултат на много години усилено проучване и развой на продуктите, инвестиции в производството и опит, добит от критични приложения.

 

Винаги е важно да се изолират безопасно отделните секции на тръбопроводите пренасящи пара - или ръчно или дистанционно. Сферичните кранове за пара, които предлагаме правят това лесно, предсказуемо и надеждно, тъй като са специално проектирани и произведени специфично за пара.

Всички сферични кранове за пара, които можем да доставим са в съответствие с European Pressure Equipment Directive 97/23/EC.

• не се допускат течове от сферичните кранове за пара - тъй като седлото и уплътнението са от един детайл

• сферичните кранове за пара са с висок капацитет, слаби загуби на налягане и слаби енергийни загуби

• този тип сферични кранове, предназначени специално за пара не залепват дори при големи налягания и не изискват усилие за отваряне и затваряне.

• сферичните кранове за пара автоматично възстановяват износената част от уплътнението си.

• крановете за пара могат лесно да бъдат автоматизирани чрез монтаж на ISO фланец 

• предлагаме различни материали за седлото и уплътнението на сферичните кранове за пара, така че да отговарят на множество работни условия: PTFE, R-PTFE, PEEK, PDR и др.

• всички сферични кранове за пара имат проследимост на вложените материали по ISO 9001/2000


Сферичен кран за пара - на заварка

Сферичен кран за пара - на заварка

Приложение:  Сферичните кранове за пара са спирателни клапани, проектирани да отварят напълно или да затварят напълно потока на флуида. Този тип сферични клапани за пара не могат да се използват за частична регулация или за контролни функции. Специални модификации на сферичните кранове за параса налични за контролни нужди. Въз основа на дизайн..

0.00лв

Сферичен кран за пара - на фланци - пълнопроходен

Сферичен кран за пара - на фланци - пълнопроходен

Приложение:   Сферичните кранове за пара на фланци са спирателни клапани, проектирани да отварят напълно или да затварят напълно потока на флуида. Този тип сферични клапани за пара не могат да се използват за частична регулация или за контролни функции. Специални модификации на сферичните кранове за пара са налични за контролни нужди. ..

0.00лв

Сферичен кран за пара - черна стомана - PN40 - 1 част - Wafer

Сферичен кран за пара - черна стомана - PN40 - 1 част - Wafer

Сферичен кран за пара от черна стомана – P235GH + Zn, на фланци  – Wafer тип EN 1092-1 B1, PN40 Размери: Номинален размер: DN 10 до DN 50 Краища на присъединяване: – EN 1092-1 B1 фланци Спецификация: Издръжливост чугунен сферичен кран – мин. температура : -20°C Издръжлив..

0.00лв

Сферичен кран за пара - черна стомана - PN40 - 1 част - на заварка

Сферичен кран за пара - черна стомана - PN40 - 1 част - на заварка

Сферичен кран за пара от черна стомана – P235GH + Zn, на фланци  – тип EN 1092-1 B1, PN40 Размери: Номинален размер: DN 10 до DN 40 Краища на присъединяване: – EN 1092-1 B1 фланци Спецификация: Издръжливост чугунен сферичен кран – мин. температура : -20°C Издръжливост чугунен сферичен ..

0.00лв

Сферичен кран за пара - черна стомана - PN40 - 1 част - на фланци

Сферичен кран за пара - черна стомана - PN40 - 1 част - на фланци

Сферичен кран за пара от черна стомана – P235GH + Zn, на фланци  – тип EN 1092-1 B1, PN40 Размери: Номинален размер: DN 10 до DN 40 Краища на присъединяване: – EN 1092-1 B1 фланци Спецификация: Издръжливост чугунен сферичен кран – мин. температура : -20°C Из..

0.00лв

Показани 1 от 5 | 5 (1 Страници)