Сферични кранове за газ

Нашите сферични кранове за природен газ (боядисани в жълт цвят) са проектирани за чисти газообразни флуиди и са специално предназначени за системи на природен газ. Сферичния кран за природен газ може също да се ползва за въздух под налягане в пневматични системи и в много други приложения, където се ползват газове. Моля проверете съвместимостта на сферичните кранове за газ с вашия флуид преди употреба.

Този тип сферични кранове са с лека конструкция и могат да бъдат изолирани лесно. Сферичните кранове за газ са специално проектирани за природен газ и са с компактен дизайн и лесен монтаж. Този тип сферични кранове за газ са с лесна употреба и не изискват поддръжка. Сферичните кранове за газ са с дълготрайна употреба и пълно двупосочно уплътняване съгласно - EN 12266-1 клас A.

Сферичните кранове за природен газ се произвеждат от висококачествени материали, включително неръждаема стомана и неръждаема сфера, тефлоново облечени сфери и са защитени против разкъсване на стержена с двойни о-рингове.


Сферичен кран за газ - на заварка

Сферичен кран за газ - на заварка

Приложение: Сферичните кранове за газ на заварка се ползват с газови системи (флуиди от група 1, съгласно Директива 97/23 EC - категория GDII), природен газ, петролни продукти и деривати. Този сферичен кран за газ може да се употребява също и с пропан и пропан-бутан. Температурен диапазон:   -30°C до +60°C за експлозивни..

0.00лв

Сферичен кран за газ на фланци

Сферичен кран за газ на фланци

Сферичните кранове за газ на фланци са спирателни клапани, проектирани да отварят напълно или да затварят напълно потока на флуида. Този тип клапани не могат да се използват за частична регулация или за контролни функции. Специални модификации на сферичните кранове за газ на фланци са налични за контролни нужди. Въз основа на дизайна си, този тип с..

0.00лв

Сферичен кран за газ на фланци и краища на заварка

Сферичен кран за газ на фланци и краища на заварка

Сферичните кранове за газ на фланци от едната страна и с краища на заварка от другата представляват спирателни кранове, предназначени за отваряне или пълно затваряне на потока на флуида. Този тип сферични клапани на фланци и заварка не могат да се използват за частична регулация или за контролни функции. Специални модификации на сферичните кра..

0.00лв

Показани 1 от 3 | 3 (1 Страници)