Предпазни клапани

Нашите предпазни клапани могат да бъдат открити навсякъде, където има системи под налягане, пренасящи пара, газове или течности, които трябва да бъдат предпазени надеждно. Клиентите ни, купуващи от нас предпазни клапани идват от всички сектори на индустрията, като всички те могат да разчитат на опита ни при избора на процесно решение. Предпазни клапани се ползват най-често в следните индустрии:

Химическа промишленост Рафинерии

Нефтохимическа промишленост

Паропроводи

Енергетика Водоснабдителни системи

Почти всички основни играчи в технологичното производство са наши клиенти. Можем да доставим както стандартни предпазни клапани, така и такива проектирани по специално индивидуално задание според Вашите изисквания.

Благодарение на постоянните иновации при производството на предпазните ни клапани, ние подпомагаме с радост инженерите по поддръжката и операторите на технологично оборудване, за да постигнат те желаната икономическа ефективност и гъвкавост при производство.

Нашите решения за системи с опасни флуиди и работни условия помагат при оптимизирането на технологичните процеси и при предпазването на хората и техниката.

Можем да изброим редица причини да изберете нашите предпазни клапани от партньорите ни с над 100 годишен опит в областта – Bopp & Reuther Valves GmbH и LESER GmbH & Co. KG – с около 200 годишен опит.

  • предпазните ни клапани ползват последните технологии в областта – от проектирането, през производството на предпазни клапани, до качествения им контрол.
  • предпазните ни клапани се тестват в едни от най-модерните и ефикасни лаборатории за проверка на клапани в света.
  • лидер сме в доставката на предпазни клапи за високи температури и критични флуиди. Стандартизационните организации и техническите съюзи потвърждават качеството  на предпазните клапи чрез сертификация.
  • работим само с европейски лидери в производството на предпазни клапани, които са специализирани само в тази област и то от столетия.

Вие също можете да спечелите чрез обширния спектър предпазни клапани, които предлагаме. Моля, свържете се с нас ако търсите индивидуално решение, или се колебаете в избора си.


Няма продукти в тази категория.