Металполимери

Металполимерите WEICON са идеални за бързи, икономични и надеждни ремонти на множество типове материали. Течните метали WEICON са подходящи за последваща машинна обработка и изработка на отливки.

Асортиментът металпластици WEICON включва над 16 различни типа  (разгледайте менюто отляво и подберете подходящия за Вас, според приложението Ви)  покриващи почти всички индустриални приложения. 

СъставМеталпластиците WEICON представляват двукомпонентни системи, включващи епоксидни смоли с определен пълнител и втвърдител. Всички металполимери се доставят в заводска опаковка, която включва точното количество основа и втвърдител, така че получената смес да е винаги правилно миксирана. В зависимост от типа си, основата може да бъде с добавен пълнител от стомана, титаниев или алуминиев прах, а в някои случаи минерален и друг пълнеж.

Приложение: за всякакъв тип ремонтни цели и поддръжка във всички индустрии, металпластиците WEICON са идеалния продукт за::

  • възстановяване целостта на стоманени повърхности
  • поправки на алуминиеви и сплави от цветни метали, възстановяване и поправка на отливки, тръби и цистерни
  • попълване на шупли и микропорьозни отвори по метални и други типове повърхности
  • възстановяване на валове, плъзгащи лагери, помпи, корпуси на промишлена арматура
  • студена заварка без необходимост от разтапяне и високи температури – там където заваряването е проблемно или невъзможно
  • защита от киселини, агресивни среди и др. вредни влияния на всякакъв тип промишлено оборудване

WEICON A

WEICON A

WEICON A е епоксиден металпластик, с пълнител от стомана, за отстраняване на корозионни проблеми. Металполимерът WEICON A служи за общо ползване за обслужване и ремонт на оборудването. Подлежи на всякакъв тип механична обработка и е икономически ефективно решение за широк спектър от общоинженерни проблеми. За заливка, възстановяване и съединяван..

0.00лв

WEICON B

WEICON B

Металпластиците WEICON B се използват за изработка на отливки и модели, за производство на инструменти и мобилни връзки, мостри и измервателни инструменти. Металпластиците WEICON B се прилагат за запълване на отстояния и пукнатини, както и за други общи ремонти. WEICON B е металполимерен материал, напълнен с течна епоксидна композиция, ..

0.00лв

WEICON BR

WEICON BR

WEICON BR e металполимер, с пълнители от бронз, под формата на епоксидна паста, създадена специално за сложни ремонтни и възстановителни работи. WEICON BR запазва качествата си за дълго време и има високи технически спецификации.   Предимства на металпластиците WEICON BR: Заменят лепенето и запояването на отливки, втулки и твърда зава..

0.00лв

WEICON Ceramic BL

WEICON Ceramic BL

Металпластик с керамичен пълнител WEICON Ceramic BL  е течен металполимер, за нанасяне с четка, представляващ двукомпонентна смес с отлична устойчивост на износване.  Защитното полимерно покритие обикновено се използва при приложения, където големи площи трябва да се защитят от голямо количество абразия, при запазване на гладкостта ..

0.00лв

WEICON Ceramic W

WEICON Ceramic W

Металпластикът с керамични пълнители WEICON Ceramic W  е бял металполимер, с минерални пълнители и високотемпературна устойчивост от -35°C до +150°C - 200°C, и за кратко до +260°C. Бялата повърхност на метало-керамичното защитно покритие е с изключително висока устойчивост на абразия и притежава отлична химична устойчивост. ..

0.00лв

WEICON F

WEICON F

WEICON F е металпластик, с пълнител - алуминий, температурно устойчив от -35°C до +120°C.   WEICON F  e двукомпонентна епоксидна метална паста, която се втвърдява при стайна температура. Металполимерът WEICON F е подходящ за ремонт и възстановяване на износено и повредено оборудване и е предназначен за употреба с алум..

0.00лв

WEICON F2

WEICON F2

WEICON F2 е металпластик, представляващ метален епоксиден материал с пълнител от алуминий, устойчив на температури от -35°C до +120°C.  Това е гъст и самонивелиращ се металполимер с алуминиев пълнител. Може да се използва за наливане в жлебове и клиновидни форми. WEICON F2 e силно препоръчителен за изработка и ремонт на отлив..

0.00лв

WEICON HB-300

WEICON HB-300

WEICON HB-300 е металпластик, със стоманени пълнители, високотемпературно издръжлив в диапазона от -35°C  до +200°C, краткотрайно до +280°C   Висококачественият металполимер WEICON HB-300 има предимството да е високотемпературно устойчив и се смесва в съотношение 1:1 с втвърдителя. Може да се използва и на вертикални по..

0.00лв

WEICON ST

WEICON ST

WEICON ST  e металполимерна паста, с пълнители от неръждаема стомана, некорозираща и температурно устойчива от -35°C до +120°C. Този металпластик е висок клас, некорозираща паста, подходяща за различни ремонти и поддръжка на машинни части и неръждаемо оборудване като: танкове, тръби, съдове, стълбли, течки в химически заводи: ..

0.00лв

WEICON Ti

WEICON Ti

WEICON Ti e металпластик с пълнители от Титан, с епоксидна композиция и консистенция на паста, подходяща за ремонти, които изискват много висока компресивна сила и екстремна химическа устойчивост. Металпластикът WEICON Ti e създаден за комплексни ремонти и възстановителни работи. Течната стомана WEICON Ti запазва качествата си за дълго време и..

0.00лв

WEICON UW

WEICON UW

WEICON UW Металпластикът Weicon UW е специална модификация на епоксидните ремонтнтни пасти, която се втвърдява върху мокри или влажни повърхности и дори под вода. Това прави тази епоксидна стоманено напълнена паста, отличен избор за ремонти по подводни тръби, компоненти и системи.Металполимерът Weicon UW е произведен от минерално напълнена епо..

0.00лв

WEICON WP

WEICON WP

Металпластик WEICON WP - защита против износване при екстремна абразияМеталпластикът WEICON WP е двукомпонентен металполимер, с керамични пълнители от Корунд и високотемпературна устойчивост от -35°C до +120°C, предназначен за защита на силно използвани повърхности. Металполимерното покритие от WEICON WP предоставя висока степен на з..

0.00лв

WEICON WR

WEICON WR

Течният металпластик WEICON WR е износоустойчив полимер, използван за изработка на отливки или там, където металните части са подложени на висока степен на триене. Течният метал WEICON WR е изработен с пълнители от стомана, устойчив от -35°C до +120°CСлед втвърдяване течният метал WEICON WR се трансформира в твърда износоустойчива повърхност с..

0.00лв

WEICON WR2

WEICON WR2

Металпластик WEICON WR2Напълнен с керамични пълнители епоксиден металполимер с гладка антифрикционна повърхност. Това е течен метал под формата на паста за защита и възстановяване на металните части на оборудването, разрушено от корозия. Течният метал WEICON WR2 спира износването на металните повърхности, изложени на жестока абразия при оборудване ..

0.00лв

WEICON Епоксидна смола

WEICON Епоксидна смола

WEICON Epoxy e ремонтна еластична епоксидна универсална паста.   Универсалното решение за ремонт, поддръжка и строителство. Двукомпонентната епоксидна смола WEICON EPOXY се нанася лесно, втвърдява се при нормални температури и е подходяща за: Уплътнение Крепеж Залепване Ремонт    Епоксидната смола WEICON Epoxy е особено подх..

0.00лв

Показани 1 от 15 | 16 (2 Страници)