Индустриална химия

Търсите пътища за значително спестяване от ремонти в индустрията?  Хиляди лева могат да бъдат спестени чрез възстановяване на износени помпи, кранове, метални детайли и всякакъв тип метално и бетонно оборудване в процесната индустрия чрез прилагането на индустриалните покрития и полимери от американската фирма AW Chesterton® и немската фирма WEICON®.

Немското качество среща американската предприемчивост по отношение на индустриални покрития в помощ на българската индустрия - единствено при ДЕА Трейд!

Полимерните индустриални покрития от WEICON® и ARC Efficiency & Protective Coatings®, които предлагаме за полагане по оборудването в процесната индустрия, служат за защита на детайли, машини и структури, подложени на екстремна корозия, химическа атака, абразия, износване и други вредни влияния. Високотехнологичните епоксидни металполимери и металпластици със специално подбрани пълнители за защита от всякакъв тип агресивно влияние върху оборудването, могат да решат много от техническите Ви проблеми!

               

Независимо дали възстановявате помпи, тръбни топлообменници, износени валове, танкове и цистерни или искате да възстановите счупен скъпоструващ машинен детайл, не бихте ли желали това да стане с драматично подобрение на ефективността и то с огромни нива на спестяване, без загуба на надеждността на оборудването?

Ако машинното Ви оборудване и повърхности се нуждаят от защитно полимерно епоксидно покритие за защита срещу високо налягане, силно агресивна среда или абразия и кавитация, то полимерните решения, които предлагаме могат да посрещнат Вашите нужди.

Епоксидните ни полимерни покрития и лепила са идеални за извършване на бърз, икономичен и надежден ремонт на множество типове от материали и оборудване.


Няма продукти в тази категория.