Възвратни клапи тип "пеперуда"

Възвратните клапи тип "пеперуда" са двудискови, за междуфланцов монтаж и със сравнително малка строителна дължина. Техните отлични хидродинамични качества водят до незначително намаляване на налягането в системите. Ниското тегло на възвратните клапи тип “пеперуда” с два диска дава предимства при транспорта, съхранението и монтажа им.

Нашите възвратни клапи от двудисков тип са подходящи за течности, газове, пара, за монтаж във отоплителни системи, климатизация, хладилни системи и др. Освен в тези приложения възвратните клапи от този тип могат да се ползват и в кондензатни системи, водоснабдяване, за природен газ или рафинерийни нужди.

С подходящите пружини, възвратните клапи от двудисков тип – пеперуда, могат да се монтират както във вертикална, така и в хоризонтална позиция.


Възвратна клапа - с двоен диск

Възвратна клапа - с двоен диск

Приложение:Бътерфлай - възвратните клапи са самозадействащи и бързозатварящи клапани, които предотвратяват работния флуид да се върне обратно по тръбопровода. Те се използват за да се предотврати връщането на флуида към помпи, вентилатори и др. Възвратната клапа не е отсекателен клапан. Предпочитани са за монтаж във вертикални инсталации. Предлага ..

0.00лв

Възвратна клапа - тип бътерфлай

Възвратна клапа - тип бътерфлай

Приложение:Бътерфлай - възвратните клапи са самозадействащи и бързозатварящи клапани, които предотвратяват работния флуид да се върне обратно по тръбопровода. Те се използват за да се предотврати връщането на флуида към помпи, вентилатори и др. Възвратната клапа не е отсекателен клапан.Възвратна клапа - бътерфлай типРаботен флуид:Вода, въздух, пара..

0.00лв

Възвратна клапа - тип бътерфлай - ANSI

Възвратна клапа - тип бътерфлай - ANSI

Приложение:Възвратна клапа - тип бътерфлай - ANSI са самозадействащи и бързозатварящи клапани, които предотвратяват работния флуид да се върне обратно по тръбопровода. Те се използват за да се предотврати връщането на флуида към помпи, вентилатори и др. Възвратната клапа не е отсекателен клапан.Възвратна клапа - бътерфлай тип-ANSIРаботен флуид:Вода..

0.00лв

Показани 1 от 3 | 3 (1 Страници)