Бътерфлай кранове за газ

БЕЗОПАСНОСТТА е първият приоритет при изграждането на газоразпределителни мрежи. Газта се доставя до потребителите й по сигурен и ефективен път. Всякакви течове могат да бъдат фатални. Газоразпределителната мрежа трябва да доставя газ денонощно, което означава, че мрежата трябва да работи без каквото и да било прекъсване и при високи нива на сигурност.

 

Нашите бътерфлай клапи за газ, както и аксесоарите към тях са старателно тествани и притежават одобрения от водещи национални и международни тестващи организации.  Не правим компромис с качеството и предлагаме само надеждни бътерфлай клапи за газ, които функционират безотказно, дори след като дълги години не са били употребявани.

Бътерфлай крановете за газ са отсекателни клапани за средно и ниско налягане на газта в газоразпределителни и други тръбопроводи. Бътерфлай крановете за газ могат да се ползват и за отсекателни клапани за течности, когато се изисква херметичност на уплътнението, ниски загуби на налягане и компактна конструкция по посока на флуида.

Гуменото уплътнение на бътерфлай крановете за газ се инжектира и отлива директно върху корпуса на крана, формирайки постоянна връзка с метала. В следствие на това няма риск от деформация и разместване на уплътнението, което прави бътерфлай клапите за газ подходящи дори за вакуумни условия. Комбинацията от прецизно профилираните ръбове на диска на бътерфлай крановете за газ, заедно с отличното качество на гуменото уплътнение гарантира максимална издръжливост и дълготрайна употреба без риск.


Бътерфлай кран за газ

Бътерфлай кран за газ

Приложение:Бътерфлай клапите са индустриални кранове, които са проектирани специално за газови системи, така че напълно да отварят или затварят преминаването на работния флуид през тръбопровода. Те могат да се използват и за контролиране потока на флуида. Въпреки всичко 100% плътност на клапана, не може да се гарантира при дългосрочна употреба, ако..

0.00лв

Бътерфлай кран за газ - BF31

Бътерфлай кран за газ - BF31

Тип BF31 – Бътерфлай кран за газ  е отсекателен клапан за газопроводни тръби под средно или ниско налягане. Тези бътерфлай клапани за газ могат да се ползват и за отсичане на течности, когато се изисква компактна конструкция, херметично уплътнение и слаба загуба на налягане и по посоката на флуида. Характеристики бътерфлай кран за ..

0.00лв

Показани 1 от 2 | 2 (1 Страници)