Тройно ексцентрични бътерфлай

Тройно-ексцентрични бътерфлай кранове притежават следните предимства:

Този тип бътерфлай клапани са жизнено важни за приложения, където е необходима абсолютна плътност при затваряне. В някои приложения пълната херметичност не може да се постигне чрез двойно-ексцентрични бътерфлай клапани. Този тип приложения не позволяват конвенционалните бътерфлай клапани да бъдат използвани - например силно агресивни химикали, или флуиди с малки частици, които могат да разрушат крановете и тръбопроода. В този тип приложения, тройно ексцентричните бътерфлай клапани предоставят огромни предимства.

Тройно-ексцентричните бътерфлай клапани са кранове с 3 противотежести, т.е. с една повече в сравнение с концентричните бътерфлай кранове. Освен същите противотежести като при двойно-ексцентричните бътерфлай клапани, които имат само 2 баланса, този тип тройно-ексцентричен клапан допълнително притежава и трети, който представлява тунелно оформено седло.

Заостреният дизайн на седлото позволява пълното съвпадане на диска с него. Това позволява седлото да не задира и ограничава триенето, при отваряне или затваряне. Подобрената структура на тройно-ексцентричния бътерфлай клапан формира допълнителен въздушен джоб при натоварени приложения и удължен живот в сравнение с двойно-ексцентричния бътерфлай клапан.


Тройно ексцентричен бътерфлай кран - междуфланцови тип

Тройно ексцентричен бътерфлай кран - междуфланцови тип

Приложение:Тройно ексцентричните бътерфлай клапи междуфланцови тип са индустриални кранове, които са проектирани така, че напълно да отварят или затварят преминаването на работния флуид през тръбопровода. Те могат да се използват и за контролиране потока на флуида. Въпреки всичко 100% плътност на клапана, не може да се гарантира при дълго..

0.00лв

Тройно ексцентричен бътерфлай кран Wafer тип

Тройно ексцентричен бътерфлай кран Wafer тип

Приложение:Тройно ексцентричните бътерфлай клапи са индустриални кранове, които са проектирани така, че напълно да отварят или затварят преминаването на работния флуид през тръбопровода. Те могат да се използват и за контролиране потока на флуида. Въпреки всичко 100% плътност на клапана, не може да се гарантира при дългосрочна употреба, ако той се ..

0.00лв

Тройно ексцентричен бътерфлай кран на фланци

Тройно ексцентричен бътерфлай кран на фланци

Тройно ексцентричните бътерфлай клапи на фланци  са индустриални кранове, които са проектирани така, че напълно да отварят или затварят преминаването на работния флуид през тръбопровода. Те могат да се използват и за контролиране потока на флуида. Въпреки всичко 100% плътност на затваряне на клапана, не може да се гарантира при дългосроч..

0.00лв

Показани 1 от 3 | 3 (1 Страници)