Бътерфлай клапи пластмасови

Предлагаме пластмасови бътерфлай клапани от различни полимерни материали, включително PVDF, PP-H, PVC-U. Пластмасовите бътерфлай кранове, които можем да доставим се ползват широко в пречиствателните станции, енергетиката, морската индустрия, електропоцинковането, химическата промишленост, автомобилната индустрия, изработката на охладително оборудване, аквариуми, басейни и др.

PVDF бътерфлай клапите са особено подходящи за слаби химикали и корозивни вещества, както и за гъсти вещества, обикновено използвани в фабриките за избелване на дървесина и хартиени фабрики. PVDF е материалът, който е най-подходящ за хлор и други хлор-съдържащи химикали. Пригодността на PVDF пластмасовите бътерфлай кранове в определени корозивни условия е силно зависима от температурата.

PVC-U бътерфлай крановете са лесно и бързо решение за търговски тръбопроводи, използващи корозивни химикали и вода. Подходящи са за приложения с по-високо налягане, които изискват лесно отваряне, дълга употреба и допълнителна здравина, която не може да се предложи от другите термопластични клапи.

PP-H Бътерфлай клапите са с отлична устойчивост на киселини, алкални елементи, органични разтворители и обезмаслители, но са със слаба издръжливост срещу ароматни, алифатни и хлорни разтворители. Пластмасовите PP-H бътерфлай кранове са здрави, топлоустойчиви, полу-твърди, което ги прави идеални за употреба с горещи течности или газове. Този тип пластмасови бътерфлай клапи са с твърда, гладка повърхност, която предотвратява развитието на бактерии.


PVC-U пластмасов бътерфлай кран - тип K4 - за задвижка

PVC-U пластмасов бътерфлай кран - тип K4 - за задвижка

PVC-U пластмасов бътерфлай кран - тип K4 - за задвижка  Нашите полимерни PVC-U бътерфлай кранове предоставят отлична химическа устойчивост, което ги прави идеални за множество индустриални приложения. PVC-U бътерфлай клапите позволяват безопасно транспортиране на множество киселини, алкални елементи и химически концентрати, без страх от ..

0.00лв

PVDF пластмасов бътерфлай кран - тип K4 с ръчка

PVDF пластмасов бътерфлай кран - тип K4 с ръчка

PVDF  – пластмасов бътерфлай кран – тип K4 – с ръчка Клапите от последно поколение полимерни PVDF бътерфлай кранове, са проектирани така че да заменят скъпите и тежки бътерфлай клапи изработвани от редки метални сплави. Пластмасовите бътерфлай клапи от PVDF нямат метални компоненти, които да са в допир до флуи..

0.00лв

Показани 1 от 2 | 2 (1 Страници)