Бътерфлай клапи въглеродна стомана

Бътерфлай клапите от въглеродна стомана са с отлични механични свойства, добра устойчивост на стресова корозия и сулфиди. Бътерфлай крановете от черна стомана притежават нискотемпературна и високотемпературна якост, както и отлична степен на умора на материала.

Бътерфлай клапите от въглеродна стомана издържат на температури до 450ºC, като са доста по-евтин вариант на неръждаемите бътерфлай клапани, отново с добра механична якост. Те са добър избор за обща индустриална употреба, там където няма екстремни условия и специални изисквания.

Предлагаме различни класове на въглеродна стомана, за изработка на корпусите на клапите тип Бътерфлай, които са подходящи както специално за ниски, така и специално за високи температури.

Бътерфлай крановете, изработени от въглеродна стомана са с ограничена устойчивост на корозия, която трябва да бъде взета предвид при проектирането им по отношение на дебелината на материала. Този тип клапи обикновено или се боядисват или им се нанася епоксидно покритие, което да издържи външните влияния. Според типа на средата това покритие може да е по-скъпо и трудно за нанасяне.

Клапите тип “Бътерфлай” от въглеродна стомана могат да се ползват в множество работни условия, като предлагаме подходящи варианти за всяко от тях: бътерфлай клапи за високо налягане, бътерфлай кранове за висока температура, нискотемпературни бътерфлай клапи, корозионно устойчиви бътерфлай кранове, клапи тип бътерфлай за флуиди с висок вискозитет и за вакуум.

Предлагаме и бътерфлай кранове от въглеродна стомана за много други типове флуиди – за течности, течности с твърди частици, шлам, газ, стандартни химикали, за рафинерии, ядрена и морска индустрия.


Няма продукти в тази категория.