Импрегнирана тефлонова набивка за храни - FDA

Тъкана тефлонова набивка с FDA одобрение, от чисти тефлонови прежди  PTFE - със специална оплетка, специално проектирана за хранителната индустрия. Тефлоновите прежди, ползвани за производството на тази тефлонова набивка са в съответствие с изискванията на FDA - Щатската администрация по храните и лекарствата.

Приложение:

Помпи, центрофужни помпи, бутални помпи, промишлена арматура, съхраняване на храни и обща хранително-вкусова и питейна индустрия.

Обща спецификация
Материал: Бели тефлонови експандирани нишки
Приложение: тефлонова набивка за помпи, центрофужни помпи, бутални помпи, промишлена арматура, съхраняване на храни и обща хранително-вкусова и питейна индустрия.
Температурен диапазон °С -200 +280 C
Налягане [bar] 20 bar за арматура 100 bar за бутални помпи;
Продуктов лист

Тефлонова импрегнирана набивка за храни -с FDA одобрение

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

Импрегнирана тефлонова набивка за храни - FDA

  • Производител: Italy
  • Наличност: В наличност
  • 0.00лв


Възможни варианти


Свързани продукти

Експандирана тефлонова набивка с графит - egPTFE GB70

Експандирана тефлонова набивка с графит - egPTFE GB70

Експандирана тефлонова набивка с графит - egPTFE GB70 Спецификация:  egPTFE GB70 набивката е изградена от експандирана тефлонова прежда, пълна с графитен прах и силиконов лубрикант. Този вид набивка е чудесно решение за динамичните приложения, защото коефициентът на триене е много нисък и тефлонът / PTFE гарантира широка гама от флуиди, ..

0.00лв

Тефлонова набивка за помпи PL5000L

Тефлонова набивка за помпи PL5000L

Тефлонова набивка за помпи - тип PL5000L Спецификация: Тефлоновата набивка за помпи - PL5000L е изработена от смазани чисти тефлонови прежди. PTFE набивката PL5000L предлага широк диапазон на употреба с повечето индустриални флуиди. В частност спецификата на обмазването на този тип тефлонова набивка придава допълнителен ефект за намаляване н..

0.00лв

Ленена тефлонизирана набивка за помпи - R4802

Ленена тефлонизирана набивка за помпи - R4802

Спецификация: Лоената набивка R4802 е изработена от чисти червени ленени влакна, импрегнирани с мазнини, тефлон и инертна смазка. Набивката R4802 е подходяща за помпи, включващи приложение на грес, вода, морска вода и неагресивни индустриални флуиди. Тя е лесна за рязане и монтаж. По-долу са данните за издръжливост на лоените набивки за ..

0.00лв

Тефлоново уплътнение за люкове

Тефлоново уплътнение за люкове

Тефлоновото уплътнение за люкове е изработено със специална куха гумена сърцевина, защитена от две ленти трудно износващ се тефлон, опакован в плътна облицовка с квадратна форма от силно устойчив полипропилен. Уплътнителят е безазбестов и е вграден в друг слой тефлонова оплетка.   Уплътненията за люкове за морската индустрия, които предлагам..

0.00лв

Лоена памучна набивка - тип 4121

Лоена памучна набивка - тип 4121

Лоена набивка - тип 4121 Памучната лоена набивка тип 4121 е изработена от тъкани чисти усукани памучни прежди, импрегнирани влакно по влакно с мазнини и специални греси и смазочни вещества. Този икономичен вариант на лоена набивка се ползва често в корабната индустрия. Приложения на лоената набивка 4121 Помпи за застояла вода, промишлена а..

0.00лв

Графитизирана лоена памучна набивка - 4122

Графитизирана лоена памучна набивка - 4122

Това е графитизирана и импрегнирана с мазнини - памучна лоена набивка, изплетена от чисти усукани памучни прежди, импрегнирани влакно по влакно с дисперсия от графит и смазочни вещества.Приложения:центрофужни помпи, бутала, морска и кална вода, подходящи за хранителната индустрия, обща индустрия и морски приложения...

0.00лв

Тагове: Импрегнирана, тефлонова набивка, за храни, FDA