Високотемпературен изолационен картон - до 1100 °C

Високотемпературният изолационен картон, издържащ до  1100°C е произведен от огнеупорни керамични влакна, смесени със специални неорганични и органични свързващи вещества, придаващи им допълнителна твърдост и изключителни характеристики. Той издържа продължително време на температури до над 1100 °C. Високотемпературния картон се реже и оформя лесно със стандартни инструменти.

Изолационните картони, които предлагаме показват изключителна якост и твърдост, съчетана с отлични изолационни свойства и високотемпературна стабилност. В частност, те са подходящи за приложения с намалени налягания и високи изисквания към точна механическа обработка. Високотемпературният изолационен картон е наличен в широк асортимент от размери и дебелини.

Спецификация:

Високотемпературният изолационен картон притежава следните основни характеристики:

 • Висока температурна стабилност
 • Слаба термопроводимост
 • Устойчивост на термичен шок
 • Устойчивост към ерозия
 • Лесно изрязване със стандартни инструменти

Типични приложения:

 • Високотемпературни фурни и облицовки на пещи
 • Твърди високотемпературни гарнитури и уплътнения
 • Топлинни щитове
 • Високотемпературни дефлектори и ограничители
Обща спецификация
Температурен диапазон °С до 1100 С
Размер

 • 1000 x 610mm ,
 • 1250 x 1000mm

Дебелина 2, 3, 4, 5, 6, 8, 10, 12, 15, 18, 20, 25, 30, 40, 50 mm
Цвят Бял
Продуктов лист

Високотемпературен изолационен картон

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

Високотемпературен изолационен картон - до 1100 °C

 • Производител: Germany
 • Наличност: В наличност
 • 0.00лв


Възможни варианти


Свързани продукти

Високотемпературна керамична вата - до 1,300 °C

Високотемпературна керамична вата - до 1,300 °C

Високотемпературна изолационна вата  - до 1,300 °C Керамичната вата, която предлагаме притежава отлични изолационни свойства, широка химическа устойчивост, гъвкавост и здравина.  Керамичната вата е ключов материал в индустрията, използван за топлоизолация и защита от високи температури. Тя се прилага в различни области, като металур..

162.00лв

Керамични картони/платна - до 1300 °C

Керамични картони/платна - до 1300 °C

Керамични картони/платна - до 1300 °C Керамичните картони са произведени от огнеупорни керамични влакна, смесени със специално подбрани неорганични и органични свързващи вещества, придаващи на твърдите платна изключителни характеристики; Предлагаме широк избор от дебелини и типове керамичен картон за всякакви високотемпературни приложения. &n..

0.00лв

Високотемпературна вата с алуминиево фолио - до 1100С

Високотемпературна вата с алуминиево фолио - до 1100С

Високотемпературната вата с алуминиево фолио е напълно неорганична, гъвкава и лека, високотемпературна вата, под формата на кече, специално проектирана за пасивна защита от огън.Високотемпературната вата с алуминиево фолио предоставя изолация от огън за широк обхват от оборудване и систем, включително такива, създадени да устояват на въглеводородни..

0.00лв

Високотемпературна вата до 1,400 °C

Високотемпературна вата до 1,400 °C

Високотемпературната вата до 1400 °Cе от семейството на леките иглопробивни изолационни продукти, изработени от керамични огнеупорни влакна, които предоставят ефективно решение на множество проблеми, свързани с изолирането на високите температури.Керамичната изолационна вата до 1400 °C  предлага отлична изолационна способност, изключ..

0.00лв

Вермикулитни плочи - до 1100°С - плоски

Вермикулитни плочи - до 1100°С - плоски

Вермикулитни плочи - до 1100°С Тези огнеупорни плочи от вермикулит са изработени от експандиран вермикулит и специални неорганични свързващи вещества, които предоставят високо ниво на устойчивост към високи температури и термален шок. Вермикулитните плочи не представляват риск за здравето на човека и не съдържат азбест, минерални влакна или стък..

99.00лв

Вермикулитни плочи - до 1100°С - шарка тип ромб

Вермикулитни плочи - до 1100°С - шарка тип ромб

Вермикулитните плочи тип ромб са идеални за високотемпературна изолация на печки на дърва и камини и предлагат естетичен външен вид. Предлаганите плочи от вермикулит са изключително иновативен продукт и за изпускателни системи, благодарение на техническите си предимства. Вермикулитът на плочи с шарка тип ромб предлага достатъчна твърдост и механич..

0.00лв

Тагове: изолационен картон, 1100 °C, високотемпературен