Манометри - индустриални - с течност

Индустриалните манометри, напълнени с течност предоставят множество предимства:

1.  Течността в манометъра поема вибрациите и пиковете на налягането.

2. Плавното действие на течността в манометъра дава възможност на оператора да получи по ясни показания при условия на динамични натоварвания и вибрации.

3. Манометрите с течност се износват много по-малко, защото течността смазва всички движещи се елементи, като силно ограничава износването вследствие на движение на компонентите.

4. Поради това, че повечето манометри с течност са напълнени с флуиди, които не са на базата на вода и са херметично запечатани, те работят по-добре в корозивни условия и са защитени от навлизане на влага и обледяване, като шоковите ефекти върху тях също са ограничени.

Манометрите с течност подобряват надеждността и целостта на измервателната система за дълги периоди, дори при екстремни работни условия.

Типа на течността, с която се пълнят манометрите зависи от приложението му. Въпреки че най-често използваният чист глицерин за манометри, е ефективен при почти всякакви приложения, всяка по-специфична употреба има своите изисквания. Ако е налице обледяване и се очакват екстремни температурни изменения, можете да ползвате манометри със силиконово масло или други подобни флуиди. Ако измервателната система включва електрически приспособления от типа на превключватели и контактори, можете да използвате изолационни масла за пълнеж на манометрите с течност.


Манометър - индустриален с течност - тип MGS10 DN100

Манометър - индустриален с течност - тип MGS10 DN100

Манометрите, напълнени с течност тип MGS10 DN100 са от типа на тръбата на Бурдон, произведени в анти-вибрационна версия за тежко натоварване с размери DS 4” (100mm). Манометрите с течност за индустриална употреба са проектирани за употреба в генератори, помпи, хидропочистващи машини и преси.Манометрите с течност се ползват и за машин..

0.00лв

Манометър - индустриален с течност - тип MGS10 DN50

Манометър - индустриален с течност - тип MGS10 DN50

Манометрите, напълнени с течност тип MGS10 DN50 са от типа на тръбата на Бурдон, произведени в анти-вибрационна версия с размери DS 2” (50mm).. Манометрите с течност за индустриална употреба са проектирани за употреба в генератори, помпи, хидропочистващи машини и преси.Манометрите с течност се ползват и за машинни компресори, турбини..

0.00лв

Манометър - индустриален с течност - тип MGS10 DN63

Манометър - индустриален с течност - тип MGS10 DN63

Манометрите, напълнени с течност тип MGS10 DN63 са от типа на тръбата на Бурдон, произведени в анти-вибрационна версия с размери DS 2.5” (63mm). Манометрите с течност за индустриална употреба са проектирани за употреба в генератори, помпи, хидропочистващи машини и преси.Манометрите с течност се ползват и за машинни компресори, турбин..

0.00лв

Манометър - индустриален с течност - тип MS4 DN100

Манометър - индустриален с течност - тип MS4 DN100

Манометрите, напълнени с течност тип MS4 DN100 са от типа на тръбата на Бурдон, произведени в анти-вибрационна версия с размери DS 4” (100mm). Манометрите с течност за индустриална употреба са проектирани за употреба в генератори, помпи, хидропочистващи машини и преси. Манометрите с течност се ползват и за машинни компресори, турбини, дизелови двиг..

0.00лв

Показани 1 от 4 | 4 (1 Страници)