Манометри за хранителната индустрия

Манометри за хигиенни приложения в хранителната индустрия, фармацевтичната промишленост, питейната индустрия, козметичната промишленост и биотехнологии.

Хигиенният дизайн на измервателните компоненти и манометри в преносните системи за чувствителни хранителни или др. флуиди, в пряка връзка с човешкото здраве е  от ключово значение, за да се предотврати микробиологично замърсяване, което може да засегне качеството на цялата продукция.

Като част от общата хигиенна концепция на предприятието, манометрите за хигиенната и хранителната индустрия трябва да отговарят на специалните изисквания за избор на материал, качество на повърхността, безопасност на процеса, както и на стандартите за присъединяване и почистване в обхвата на CIP процеса.

 

За доказване съответствието на манометрите за хранителната и др. хигиенни индустрии в обхвата на HACCP, манометрите са преминали детайлна тестова процедура за сертификация. За да се осъществят тези цели по стандартизация на манометрите за хран. индустрия и да се подсигури качеството им, се ползват съвременни калибриращи стендове и технологични действия по калибрация. 

Краища на присъединяване на манометрите за хигиенната индустрия:  предлагаме широк обхват от краища на присъединяване за манометрите за хранителната, питейната, козметичната и др. индустрии, съответно по най-често ползваните стандарти за фитинги в тези индустрии - например за мляко - DIN 11851, клампови връзки по DIN 32676, клампова връзка по ISO 2852  и ASME BPE, асептични връзки по DIN 11864, NEUMO®, VARIVENT®, за стерилни и асептични приложения.


Манометър за питейната индустрия тип 111.26

Манометър за питейната индустрия тип 111.26

Манометърът тип 111.26 за питейната индустрия - представлява хигиенен тип манометър от класа на Бурдоновите тръби - със заден монтаж, от серията за панелно закрепяне със пружинни клипсове. Този тип манометри за питейни приложения са икономични измервателни инструменти, ползвани при производството на напитки, проектирани според изискванията на EN 83..

0.00лв

Манометър за санитарната промишленост - тип SP - клампов тип

Манометър за санитарната промишленост - тип SP - клампов тип

Манометрите за санитарната промишленост, предназначени за санитарни нужди - тип SP са с размери DS 2.5”, 4” (63-100mm). Този тип индустриални манометри са най-подходящият избор за санитарни, хранително-вкусови цели, фармацевтичната индустрия и са в съответствие със стандартите на n. 74-06 of 3-A организацията (Sanitary Standards Symb..

0.00лв

Манометър за хранителната промишленост - тип OM

Манометър за хранителната промишленост - тип OM

Манометрите за хранителна промишленост, предназначени за хомогенизатори - тип OM са с размери DS 4” (100mm). Тези манометри за хранително-вкусови приложения са проектирани за хомогенизиращи машини и са в съответствие със стандартите на n. 74-06 of 3-A организацията (Sanitary Standards Symbol Administrative Council).Отсъствието на процепи ..

0.00лв

Показани 1 от 3 | 3 (1 Страници)