Трансмитери с местна индикация

Преобразувателите за налягане, често се наричат трансмитери за налягане и представляват устройства, които преобразуват налягането в аналогов електрически сигнал.

Този тип трансмитери за налягане комбинират предимствата на обикновен манометър, с надеждна електроника, която предава сигнал 4-20mA за промяната на налягането. Вграденият сензор измерва изменението на налягането в чувствителния елемент и дава електрически сигнал, пропорционален на приложеното налягане.

Трансмитерите за налягане с местна индикация са с корпус от неръждаема стомана и могат да се ползват в хранителната промишленост и фармацевтиката.


Трансмитер за налягане с местна индикация MT 18 DN100

Трансмитер за налягане с местна индикация MT 18 DN100

Трансмитер за налягане с местна индикация MT 18 DN100 с локална индикация и дисплей - размер DS 4” (100mm).Преобразувателите за налягане, често се наричат трансмитери за налягане и представляват устройства, които преобразуват налягането в аналогов електрически сигнал.MT 18 DN100 е трансмитер за налягане с локална индикация и дисплей, монтиран ..

0.00лв

Трансмитер за налягане с местна индикация MT OM DN100 - за хомогенизатори

Трансмитер за налягане с местна индикация MT OM DN100 - за хомогенизатори

Трансмитер за налягане с местна индикация MT OM DN100  с дисплей - размер DS 4” (100mm). Този тип трансмитери се ползват в хранителната и питейната индустрия, както и за хомогенизатори при производството на хранителни продукти. MT OM DN100 е трансмитер за налягане с локална индикация и дисплей, монтиран със сензор с изход 4-20mA сигнал, с..

0.00лв

Показани 1 от 2 | 2 (1 Страници)