Електронни трансмитери за налягане

Трансмитерите за налягане обикновено съдържат сензор и необходимата електроника към него, за да се преобразува промяната в сигнала получен от сензора в сигнал, който може да бъде предаден и прехвърлен в цифрови данни. Електронен трансмитер за налягане може да се нарече всяко устройство, което предава сигнала, получен вследствие на измерване на налягането. Трансмитерите за налягане са устройства, измерващи налягането, които произвеждат сигнал със стойността му.

За интелигентни устройства, които предоставят надежден мониторинг на налягането, дори в приложения изискващи, ултра-висока хигиена и незамърсеност, разчитайте на нашите умни електронни трансмитери за налягане.

Нашите електронни трансмитери за налягане са доказали прецизността си и надеждността си след тестове и дълги години употреба. Независимо дали са монтирани в инсталации с високоскоростен трансфер на флуиди, за изработка на пластмасови изделия или в хранителната промишленост, за тежко натоварване в петролната индустрия, нашите клиенти разчитат на високото качество на електронните ни трансмитери за налягане от десетилетия.


Няма продукти в тази категория.