Силикон, армиран с плат

Силиконовите листи с тъканна вложка се произвеждат от силикон за търговски цели с единичен слой тъканна армировка. Вложката на силиконовите листи може да бъде изработена от полиестер, фибростъкло или друг тип плат, според изискванията на клиента. Силиконът, армиран с тъканна вложка предоставя увеличена якост на опън и скъсване, в сравнение със стандартните силиконови листи за обща употреба.

Силиконовите листи с вложка от стъклен плат се използват често за изработка на поръчкови гарнитури или уплътнения, изискващи гъвкав, непорьозен, високотемпературен и огнеустойчив силикон на листи, подходящ за работна температура от -80 до +290°C. Силиконовите листи с тъканна вложка са устойчиви на стареене и машинно масло, остават гъвкави в целия си температурен диапазон на работа. Силиконовите листи с тъканна армировка се предлагат в различни дебелини. Стъкленият плат при тях е вграден между два слоя силикон, което придава на материала стабилност на размерите и по-висока якост на опън.


Силикон с вложка от полиестер, стъклена тъкан, плат

Силикон с вложка от полиестер, стъклена тъкан, плат

Силикон с вложка от полиестер, стъклена тъкан, плат Армираните с плат силиконови листи с представляват тъкан (стъклотъкан, полиестер, найлон и др), обмазана от двете страни със голямо количество силиконова гума. Силиконовите листи с вложка от плат са проектирани за приложения, в които стресовете са типично статични и наляганията са обикновено ни..

0.00лв

Показани 1 от 1 | 1 (1 Страници)