Мембрани за вакуумни преси

Силиконови мембрани за вакуумни преси

Нашите висококачествени силиконови мембрани, са подходящи и предназначени за всякакъв тип вакуумни преси и ламинатори на слънчеви панели.

Силиконовите мембрани под формата на листов материал притежават еластичност при разтягане до 700%. Силиконовите мембрани са подходящи за ламиниращи машини в дървообработването и рекламате, благодарение на това че притежават висока издръжливост на разтягане, скъсване, динамичен опън и компресируемост.

Сфери на приложение на силиконовите мембрани за вакуумни преси:
Ламиниране на соларни панели, ламиниране на фолио, производство на триплекс, термоформоване на твърди повърхности в дървообработването – врати, панели, термопластични материали и др.


Силиконова мембрана за вакуумни преси - 30 Shore A

Силиконова мембрана за вакуумни преси - 30 Shore A

Силиконови мембрани за вакуумни преси – твърдост 30 Shore A Предлаганите от нас силиконови мембрани са подходящи за всякакъв тип вакуумно-мембранни преси и работят до температура от 240°C. Този тип силиконови силноразтеглящи се мембрани са подходящи за ламиниране на врати и плоскости в мебелната промишленост и дървообработването, за ламинир..

0.00лв

Силиконова мембрана за вакуумни преси - 45 Shore A

Силиконова мембрана за вакуумни преси - 45 Shore A

Синя силиконова мембрана за вакуумни преси – твърдост 45 Shore A Предлаганите от нас силиконови мембрани са подходящи за всякакъв тип вакуумно-мембранни преси и работят до температура от 240°C. Този тип силиконови еластични мембрани са подходящи за ламиниране на соларни панели, изработка на триплекс и ламиниране на твърди плоскост..

0.00лв

Показани 1 от 2 | 2 (1 Страници)