Високотемпературни силиконови листи

Високотемпературният силикон на листи е идеален материал за приложения, които изискват уплътненията и частите им да издържат на екстремни температурни условия. Силиконовите листи за високи температури се използват за изработка на уплътнения и гарнитури в различни търговски и индустриални приложения.

Листите от високотемпературен силикон, които предлагаме могат да бъдат доставени в различни дебелини и ширини, като всички те предоставят отлична устойчивост срещу широк диапазон от химикали.

Високотемпературните силиконови листи са подходящият избор за индустриални елементи, които са подложени на силни вариации в температурите. Високотемпературният ни силикон под формата на листи издържа на температури до 290 С. Въпреки, че той може да устои на толкова високо нагряване, за високотемпературният силикон не е проблем и излагането на ниски температури до -80 С.

 


Високотемпературни силиконови листи 60 Shore

Високотемпературни силиконови листи 60 Shore

Високотемпературни силиконови листи 60 Shore Описание: Високотемпературният силикон на листи е създаден да издържа временни пикове на температурата до 290 С. Освен температурната си устойчивост и съответната висока гъвкавост, този силикон има отлична устойчивост към вода, добри електрически изолационни свойства и инертни съставки за предотв..

0.00лв

Показани 1 от 1 | 1 (1 Страници)