Обикновена SBR гума с плат

Предлагаме широк избор от обикновена SBR гума с плат. SBR гумата на листи с тъканна вложка е изработена от Styrene butadiene и е издръжлив и икономичен еластомер с много добри абразивоустойчиви и якостни свойства.

На всеки 1,5 мм дебелина е вложен по един слой полиамидна или памучна вложка, или такава по заявка на клиента, която надеждно подсилва гумата, за да я направи още по абразивоустойчива и с по-висока якост на скъсване.

Армираната SBR гума с плат обикновено се ползва при механични закрепвания и за фланцеви гарнитури. Нейната здравина я прави предпочитана за приложения с въздух, гореща вода, пара под ниско налягане и хидравлично оборудване.

Обикновената гума с плат от тип SBR е със същата топлоустойчивост и устойчивост на стареене като обикновената гума, но е с добавена подсилваща армираща тъкан. Армираната гума с плат на листи не се препоръчва за приложения, изискващи досег с озон, силни киселини, масла, мазнини и повечето въглеводородни продукти.

Предлагаме обикновена SBR гума с плат в различни дължини и ширини, както и с тъканни вложки по избор – памук, полиамидни влакна и др, за да отговорим на клиентските изисквания. Нашата обикновена гума с плат SBR е икономична алтернатива на естествения каучук, който ефективно отговаря на широк спектър от индустриални приложения.


SBR обикновена гума с 1 слой плат - до 2-3 MPa

SBR обикновена гума с 1 слой плат - до 2-3 MPa

SBR обикновената гума с 1 слой плат  е изработена от SBR гумен листов материал, но има и тъканно подсилване. Тази армирана гума издържа до 2-3 mPa. Добавката от тъканна вложка към обикновената SBR гума предпазва гумата от разтягане и добавя устойчивост на скъсване. Предлагаме тази гума в дебелини от 2 – 50 мм с ..

0.00лв

SBR обикновена гума с 1 слой плат - до 5 MPa

SBR обикновена гума с 1 слой плат - до 5 MPa

SBR обикновената гума с 1 слой плат - до 5 MPa  е изработена от издръжлив SBR гумен листов материал с тъканно подсилване. Тази армирана гума издържа до макс. 5 mPa. Гумата с 1 слой плат от този тип е подсилена, за да издържа на по-високи налягания.   Добавката от тъканна вложка към обикновената SBR гума предпазва гумата от ра..

0.00лв

SBR обикновена гума с 1 слой полиамиден плат - до 2-3 MPa

SBR обикновена гума с 1 слой полиамиден плат - до 2-3 MPa

SBR обикновената гума с 1 слой полиамиден плат  е изработена от издръжлив SBR гумен листов материал с положена в него тъканна вложка. Тази гума, армирана с полиамидна високоякостна тъкан издържа до 2-3 mPa. Тайната на гумата с полиамидна вложка, предлагана от ДЕА ТРЕЙД БГ ЕООД, правеща я пригодна за високи натоварвания е..

0.00лв

SBR обикновена гума с 2 слоя плат - до 2-3 MPa

SBR обикновена гума с 2 слоя плат - до 2-3 MPa

SBR обикновена гума с 2 слоя плат  е изработена от издръжлив SBR гумен листов материал с двойно тъканно подсилване. Тази двойно подсилена армирана гума издържа до 2-3 mPa. Тайната на гумата с двойна текстилна вложка, която да издържа на високи натоварвания е тъканта, вградена в еластомерния материал. Добавката на два слоя тъкан..

0.00лв

Показани 1 от 4 | 4 (1 Страници)