Абразивоустойчива гума SBR

Абразивоустойчивата SBR гума е с твърдост 60 Shore A и е с гладка, черна повърхност. SBR (styrene butadiene rubber) гумата е синтетичен тип гума, която предоставя добра износоустойчивост и абразивоустойчивост. Гумата на листи тип SBR е материал със средно твърда повърхност, която комбинира абразивоустойчиви качества с добра степен на проникване и добра степен на огъване.

Абразивоустойчивата техническа гума на листи е здрав, гъвкав материал, който изолира добре и поема шокови въздействия. Износоустойчивостта на SBR гумата  60 ° Shore A е степента, до която гумения материал издържа на абразия. Твърдостта на гумата на листи се измерва по скала Shore A, която е най-често ползваната скала за гумен материал.

60 градуса твърдост означава, че материалът е средно твърд и балансира добрата износоустойчивост с надеждна степен на проникване във вътрешността и възможност за оформяне на детайли от гумата. По-ниската степен означава, че гуменият материал е по-мек, по гъвкав и по-абразивоустойчив.

SBR гумата за абразивни приложения се ползва често като облицовка на течки, улеи, облицовка на колички и вагонетки, при плъзгащи абразивни приложения, както и в минната промишленост.


Абразивоустойчива гума SBR - 60° shore

Абразивоустойчива гума SBR - 60° shore

Черната абразивоустойчива гума с твърдост 60° shore е високо абразивоустойчив листов гумен материал - SBR гума (Styrene Butadiene Rubber ) , със специален състав, специфично проектиран за приложения като снегорини, стъргала, твърда облицовка на течки, улеи и др. с твърдост 60° shore.  Абразивоустойчивата гума&..

0.00лв

Показани 1 от 1 | 1 (1 Страници)