NBR гума за храни с FDA - синя

Синята маслоустойчива гума за храни с одобрение от FDA е материал с отлична устойчивост на масла и мазнини. Това прави маслоустойчивата гума с FDA сертификат предпочитан избор в приложения в хранителната и фармацевтичната индустрии. Същата FDA маслоустойчива гума за употреба в хранителна промишленост се предлага и в бял цвят.

Маслоустойчивата гума за храни има отлична издръжливост на петролни горива, минерални, растителни и животински мазнини, както и към различни химикали. NBR гумата с одобрение от FDA за ползване в хранителната промишленост притежава отлична устойчивост на високи и ниски температури, като издържа дори при -40 С.

Синята маслоустойчива гума за храни с одобрение от FDA е подходяща за директен контакт с хранителни продукти и може да бъде почиствана на място. Компонентите и съставките, които се използват за производството на маслоустойчива гума за хранителната промишленост са напълно безопасни и в съответствие с FDA [Food & Drug Administration – Department of Health and Human Services] част 177 – индиректни добавки към храната раздел и раздел 177.2600 – гумени артикули позволени за повторна употреба с храни.


Синя NBR гума за храни

Синя NBR гума за храни

Синя нитрилна маслоустойчива гума тип NBR - за храни:  Синята нитрилна маслоустойчива гума NBR за храни е висок клас на синтетичната гума, изработена от 100% нитрилен полимер. Специално проектирана е да показва отлична устойчивост към хранителни мазнини и масла. Изработена е от съставки, одобрени от FDA   (food and drug administra..

0.00лв

Показани 1 от 1 | 1 (1 Страници)