CSM Хипалон

Хипалонът е озоноустойчива синтетична гума, използвана за множество приложения на открито. Термоустойчивата гума хипалон предоставя отлична устойчивост срещу абразия, много гъвкав е и не старее. Листите от хипалон имат и добра маслоустойчивост и са издръжливи на загряване. Хипалоновите листи са надежден избор при всякакви външни условия, ползват се като облицовки и изолация на покриви, както и навсякъде където е необходима защита от влиянието на озона и оксидиращите химикали.

Хипалоновите листи са идеални за индустриални и нефтопреработвателни приложения. Листите от хипалон често се използват в морската индустрия при изработка и поправка на лодки.

Хипалоновите листи са с отлична устойчивост към повечето химикали, топлина и масла, имат отлична стабилност на оцветяването, не избеляват. Свойствата на хипалона са много сходни до тези на неопрена, но хипалонът има по-добра устойчивост на ултравиолетови лъчи.


CSM / Хипалон - каучук на листи

CSM / Хипалон - каучук на листи

CSM / Hypalon на листи  е известен с отличната си устойчивост на неблагоприятни атмосферни условия и капацитета си за хидроизолация при морска среда, киселинна хидроизолация и алкална хидроизолация. (Hypalon® e известен също като хлорсулфониран полиетилен или по бившето име на марката Hypalon®) CSM / Hypalon гумените листове се изпо..

0.00лв

CSM / Хипалон плат - за ремонт на лодки

CSM / Хипалон плат - за ремонт на лодки

CSM / Хипалон плат - за ремонт на лодки Ако трябва да извършите ремонт на надуваемата си лодка, първо трябва да установите типа на тъканта, от която е направена тя  –независимо дали е лодка, яхта, каяк или спасителен сал. Най-често те се произвеждат от Хипалон, ПВЦ или полиуретан. Типът на тъканта от която са изработени лодките, опреде..

380.00лв

Показани 1 от 2 | 2 (1 Страници)