FKM / Viton - бял с FDA одобрение

Витонът с FDA одобрение за храни е еластомерен материал, със сертификат за съответствие с изискванията на Щатската агенция за храните и лекарствата. Това е витон за хранителната промишленост, съставен от 100% непреработен флуороеластомер, със съставки, позволени за повторна употреба с храни.

Белият витон за хранителната промишленост е подходящ за изработка на гарнитури, уплътнения и ленти за влагане в хранителната, питейната и фармацевтичната промишленост. Предлагаме FKM витон с бял цвят и одобрение за ползване с храни като алтернатива на оригиналния VITON® на Dupont.

Витонът за хранителната промишленост е устойчив на хлорни въглеводороди, горива, киселини и високи температури. Витонът за храни не е подходящ за кетони от типа на ацетон и органични киселини.

Viton®  / Витонът с одобрение от FDA e с твърдост 70° Shore, и съдържа 66% флуорин.  При изработката на белия витон за храни се следват стриктно изискванията на FDA описани в Code of Federal Regulations 21 CFR 177.2600


FKM / Viton® листи с FDA одобрение за храни

FKM / Viton® листи с FDA одобрение за храни

Белият витон / Viton® / FKM на листи с FDA одобрение  е устойчив на хлорирани въглеводороди, горива, киселини и високи температури. Витонът с FDA одобрение не е устойчив към кетони, като например ацетон и органични киселини. Този материал е подходящ за ХВП при пряк допир с храни. Белият витон за хранителната промишленост е популярен в хр..

0.00лв

Показани 1 от 1 | 1 (1 Страници)