Стъклени,разширяващи се еластични цветни изолационни ръкави; 
 
Температурен диапазон до 150 °C;
  • високотемпературни стъклени изолационни ръкави от Thermo-E glass, 7 – 65 mm диаметър;
Този тип изолационни ръкави осигурява механична защита и устойчивост на износване на хидравличните маркучи, тръби и окабеляване. Разширяващият се характер на плитката позволява лесното монтиране над компоненти, а поради пружиниращата му оплетка, не се изискват други крепежни елементи. Ръкавът се придържа сам на мястото, където е монтиран.
 
Разширяващ се изолационен ръкав e продукт със самозагасящи свойства, изработен от разширяема , плътно изтъкана тъкан. Нехалогенните ръкави са тръбички, произведени от сплетени полиетилен терефталат моновлакна. Специалната конструкция с формата на плитка, позволява отворът да бъде разширен до 300%, а конкретното предимство на продукта е запазването на закръгленост. Изолационните ръкави проявяват самозагасящите си характеристики и работят при температури в диапазона от -70 ° C до + 150 ° C.
Обща спецификация
Температурен диапазон °С 150 °С за стъклени изолационни ръкави;
Дебелина ф7 – ф65 mm диаметър;
Цвят Оранжев, син, жълт, зелен

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

Еластични изолационни ръкави

  • Производител: Germany
  • Наличност: В наличност
  • 0.00лв


Възможни варианти


Свързани продукти

Високотемпературни тъканни набивки

Високотемпературни тъканни набивки

Квадратно и правоъгълно сплетени високотемпературни тъканни набивки   Температурен диапазон: 500 °C to 1,000 °C;  Размери:  Стъклени набивки от Е-стъкло - размери от 5 – 80 mm;  Керамични набивки -  размери от 4 – 80 mm;  Високотемпературните тъканни набивки, предлагани в квадратна и прав..

0.00лв

Арамиден / Nomex изолационен ръкав

Арамиден / Nomex изолационен ръкав

Кевларен ръкав, изтъкан от арамидни влакна, тип Nomex® - произвежда се от сплитане на Nomex прежда, до достигане на дебелостенна, силно разширяема структура.Nomex оплетката на тези изолационни ръкави е лека, гъвкава и незапалима. Те ще изпълняват изолационните си задачи, без влошаване на качествата им при най-разнообразни и трудни условия. Nom..

0.00лв

Силиконизирани стъклени изолационни ръкави

Силиконизирани стъклени изолационни ръкави

Силиконизираните стъклени изолационни ръкави са проектирани с покритие от силиконов каучук  върху изолационен ръкав от фибростъкло. Този тип тъкан е много устойчива на износване и е идеална при тежки натоварвания, които изискват изключителни механични и електрически свойства.   Механичните свойства и висока диелектри..

0.00лв

Високотемпературни силикатни ленти ® до 1000C

Високотемпературни силикатни ленти ® до 1000C

Високотемпературните ленти Texil® до 1000C са изработени от силикатни влакна, които гарантират отлична гъвкавост и добра температурна устойчивост. Високотемпературните ленти Texil® до 1000C са отличен изолационен материал и не дразнят кожата, издържат на продължителни температури над 1000 С за кратки периоди и не се превръщат в стъкл..

0.00лв

Високотемпературни самозалепващи силикатни ленти ® до 1000C

Високотемпературни самозалепващи силикатни ленти ® до 1000C

Високотемпературни ленти до 1000C Високотемпературните самозалепващи силикатни ленти до 1000C са изработени от силикатни влакна, които гарантират отлична гъвкавост и добра температурна устойчивост.  Високотемпературните самозалепващи силикатни ленти до 1000C са отличен изолационен материал и не дразнят кожата, издържат на продължите..

0.00лв

Силикатни самозалепващи ленти за уплътняване на печки - до 1000C

Силикатни самозалепващи ленти за уплътняване на печки - до 1000C

Високотемпературните самозалепващи силикатни ленти за уплътняване на печки до 1000C са изработени от силикатни влакна, които гарантират отлична гъвкавост и добра температурна устойчивост.  Основната характеристика на този тип ленти е методът на изработка, чрез вплитане чрез игли, което прави лентата мека и гъвкава, като същевременно и дава пре..

0.00лв

Високотемпературен силикатен плат -груба оплетка- до 1000°C

Високотемпературен силикатен плат -груба оплетка- до 1000°C

Високотемпературният силикатен плат с груба оплетка е изработен от силикатни влакна, отличен изолатор е, не дразни кожата и издържа на продължително излагане на температура от 1000 С. Този огнеупорен плат е огнеустойчив и топлоустойчив, обемен и от незапалими влакна. Силикатният плат с груба оплетка се препоръчва като екологичен продукт, който може..

0.00лв