Уплътнения за хладилни помещения

Уплътнения за хладилни вратиТози тип гумени екструдирани профили представляват еластомерни уплътнения, монтирани обикновено по врати на хладилници, хладилни витрини, чекмеджета и врати на хладилни помещения и др. Уплътненията за хладилни врати и помещения се предлагат в множество форми и качества, включително с или без магнитни вложки.

Уплътненията за хладилни приложения са изработени от безопасен за храните гумен материал. Стандартният цвят на гумените профили за хладилни инсталации обикновено е сив или бял. Този тип профили за фризерни инсталации се закрепват чрез завиване или плъзгане по метални водачи или рамки по и около хладилната врата. Обикновено този тип екструдирани изделия се изработват от безопасен EPDM материал. 

Гумените профили за хладилни приложения са температурно устойчиви и обикновено с гладка външна повърхност, която да не задържа нежелани частици и може да се почиства лесно от замърсяване. Предлаганите от нас уплътнения за хладилни нужди ограничават формирането на плесени и мухъл и разпространяването на бактерии по самия гумен профил. Хигиената е наш основен критерий, когато става въпрос за манипулация с хранителни продукти, тъй като хранителното натравяне може да коства човешки живот.

Съветваме винаги да проверявате чистотата на монтираните гумени профили по хладилните врати и да дезинфекцирате често гумените профили за хладилни нужди, в случай че са замърсени, за да запазите качеството на съхраняваните храни.


Уплътнения за хладилни врати

Уплътнения за хладилни врати

Уплътнения за хладилни врати Предлагаме огромен спектър от уплътнения за фризерни врати от търговски тип и хладилни помещения. Ако не сте сигурни за точния тип хладилно уплътнение, можете да ни изпратите снимка на съществуващото, за да Ви помогним при избора Ви. Уплътненията за хладилни врати и помещения са уплътнителен фитинг, който предотвра..

0.00лв

Показани 1 от 1 | 1 (1 Страници)