Шнурове от микропореста гума

Шнуровете от микропореста гума  представляват екструдиран профил от гума със затворени клетки, използвана в множество уплътнителни приложения. Микропорестата гума под формата на шнур е мека, компресируема и може да бъде доставена на ролки, изрязана по дължина или вулканизирана под формата на о-пръстени. Предлагаме кухи и плътни микропорести гумени шнурове от всякакъв тип еластомерни материали като EPDM, маслоустойчива гума NBR, Силикон, Неопрен и др.

Микропорестите гумени шнурове, които предлагаме се характеризират със структура изградена от затворени пори / клетки . От там е и името - микропореста гума. Микропорестата гума на шнурове е газонепропусклива, и поема съвсем малко вода. Свойствата на материала, от който е направен микропорестия гумен шнур са и предпоставки за ефективната употреба на този тип уплътнение.

Микропорестите гумени шнурове са устойчиви на стареене, на външни условия и на някои химични субстанции. По принцип микропорестите гумени профили под формата на шнур наследяват температурния диапазон и химическата устойчивост на еластомерите от които са изградени. Микропорестата гума на шнурове обикновено достига твърдост 20 - 30  ShA.

Екструдираните микропорести гумени шнурове са меки, еластични, огъват се и притежават относително ниско тегло, дори при големи диаметри. Микропорестите гумени шнурове са много надеждни в приложения, където не е възможно или нежелателно да се ползват плътни гумени шнурове. Предлагаме малки количества и изрязваме шнурове според складовите ни наличности при запитване.


Профили от микропореста гума - кръгли

Профили от микропореста гума - кръгли

Профили от микропореста гума - кръгли / Микропорести гумени шнурове   Кръглите профили от микропореста гума представляват екструдирани профилни еластомерни продукти с ниска плътност, съставени от експандирана гумена структура с отворени клетки.   Материали: Профилите от микропореста гума могат да бъдат изработени от неопрен, EPDM, N..

0.00лв

Кухи профили от микропореста гума - кръгли

Кухи профили от микропореста гума - кръгли

Кръглите кухи профили от микропореста гума представляват екструдирани профилни еластомерни продукти с ниска плътност, съставени от експандирана гумена структура с отворени клетки. Същите разполагат с отвор в средата на кръглия профил.Материали:Кухите кръгли профили от микропореста гума могат да бъдат изработени от неопрен, EPDM, NBR, силикон и друг..

0.00лв

Профили от микропорест силикон - кръгли

Профили от микропорест силикон - кръгли

Микропорест силиконов шнур.  Микропорестият силиконов шнур е екструдиран профил с ниска плътност, изработен от експандирана силиконова материя. Предлагаме микропорест силиконов кръгъл шнур с диаметри от 2 мм до 80 мм и поддържаме на склад стандартните размери микропорести силиконови шнурове, които могат да бъдат доставени на ролки, изряз..

0.00лв

Показани 1 от 3 | 3 (1 Страници)