Гумени "T" профили

Основното предназначение на гумените T-профили, още наречени промеждутъчни гумени профили е скриването или покриването на цепнатини и отстояния.

Гумените Т-профили са перфектни за запълване на процепи, цепки, междини и др. Предлагаме Т-профили за запълване на дилатационни фуги

Поради това, че еластомерните Т-профили притежават висока устойчивост на ултравиолетови лъчи и стареене, в случаите, когато същите са произведени от EPDM гума, Витон или Неопрен, те могат да бъдат ползвани за употреба на открито.

 


Гумени "T" профили

Гумени "T" профили

Гумени "T" профили Т-профилите от гума могат да се ползват като заменители на H и дори на L профилите. Каучуковите T-профили се употребяват често и при хладилни приложения, ръбове и цепки между маси, свързване при допир на различни обекти, които не трябва да се нараняват и е необходимо отлично уплътнение. Нашите Т-профили от гума се полз..

0.00лв

Гумени "T" профили за фуги

Гумени "T" профили за фуги

Гумените "T" профили за фуги се ползват за уплътняване на фуги и цепнатини между различни или еднакви материали, за защита от атмосферни условия, предпазване от вода или прах. Еластомерните профили с Т-сечение се ползват за монтаж между всякакви компоненти, изградени от бетон, стоманобетон, зидарии, паважи, камъни, метал, стомана, не..

0.00лв

Показани 1 от 2 | 2 (1 Страници)