Гумени "H" профили

Гумените H-профили и ленти представляват тип уплътнителни профили, който се ползва за уплътнение при остъкляване и за други плоскости. Можете да изберете подходящия H-профил за Вас от нашето огромно разнообразие EPDM H-профили, маслоустойчиви NBR H-профили, Неопренови H-профили и такива, изработени от други типове гума.

Еластомерните материали, от които може да изработим H-профилите по-горе, се предлагат както в стандартно търговско качество, така и по клиентска спецификация – за храни, негорими, военни спецификации и др. Предлагаме широк асортимент от стандартни плътни и микропорести гумени профили с “H” сечение, както и такива произведени по Ваш чертеж и поръчка.

Ние сме основен доставчик на плътни и микропорести гумени H-профили за индустрията – както за влагане в ново оборудване, така и за резервни части. Предоставяме огромен избор от H-профили за остъкляване, за електрониката, строителството и транспортната индустрия.


Гумени "H" профили

Гумени "H" профили

Гумените H-профили са широко използвани за свързване на панели, стъкла, рамки и др. Плътните и микропорестите гумени H-профили се предлагат в множество твърдости и от широко разнообразие от материали, включително EPDM, NBR, неопрен и др. Можем да предложим гумени H-профили на ролка, както и в прави дължини. В асортимента ни влизат както плътни, ..

0.00лв

Показани 1 от 1 | 1 (1 Страници)