U-профили без метална вложка

Разполагаме със стотици матрици за изработка на всякакви типове гумени U-профили. Можем да изработим същите и по зададен размер от Вас, като сме в състояние да екструдираме дори големи размери NBR, EPDM, Viton, Neoprene  и др. гумени U-профили без метална вложка.

Влагаме особено внимание във всеки детайл от производството, така че крайния продукт от гумени профили със сечение под формата на латинската буква “U” да задоволи Вашите изисквания. Твърдостта на гумата може да варира от 20 до 75 Shore A.

Предоставяме възможност за избор на всякакъв цвят за гумените U-профили и можем да произведем, както големи партиди, така и малки количества от тях. По желание на клиента можем да съединим всякакви U-профили от еластомерен материал под формата на пръстени или гарнитури с формата на правоъгълна рамка. Едновременната изработка на сместа и на матриците на едно и също място гарантира бързи срокове за доставка на гумените U-профили.


Екструдирани гумени профили с "U" сечение

Екструдирани гумени профили с "U" сечение

Екструдираните гумени профили с "U" сечение представляват еластомерни профилни изделия, служещи за защита на ръбове и опасни краища на стъклени и метални части. Можем да екструдираме практически всяка форма ( както плътни гумени профили, микропорести гумени профили, ко-екструдирани профили и гумени профили с метална вложка), ка..

0.00лв

Екструдирани гумени профили с "U" сечение - заоблени

Екструдирани гумени профили с "U" сечение - заоблени

Заоблените гумени U-профили се ползват за закрепване и уплътняване на прозорци и други видове плоскости по коли, камиони, лодки и каравани. Нашият широк асортимент от екструдирани U-профили със заоблено сечение се състои от стотици видове, които покриват повечето стандартни и нестандартни изисквания. Този тип гумени профили служат и за защита от ос..

0.00лв

Екструдирани гумени профили с "U" сечение - правоъгълни

Екструдирани гумени профили с "U" сечение - правоъгълни

Правоъгълните гумени U-профили се ползват за закрепване и уплътняване на прозорци и други видове плоскости по коли, камиони, лодки и каравани, както и за защита от остри ръбове на врати, стъкла и метални панели. Гумените U-профили с правоъгълно сечение често се използват при остъкляване на превозни средства, създавайки уплътнение между стъклот..

0.00лв

Показани 1 от 3 | 3 (1 Страници)