Гумени "U" профили

При U-профилите от еластомерни материали има възможност за избор между различни материали, като те са отлично решение за защита на ръбове на метал, пластмаса и др. Гумените профили с U-сечение могат да бъдат екструдирани включително и с метална вложка. EPDM микропорестите профили с U-сечение могат да се екструдират заедно с плътен EPDM материал или с мек PVC полимер.

U-профилите, известни още като профили за защита на ръбове могат да бъдат разграничени на такива с или без метална вложка. Предимствата на гумените U-профили са, че издържат до много голям диапазон от температури, като едновременно с това запазват гъвкавостта си и имат слаба перманентна деформация, а и могат да се ползват на открито.

Можете да изберете различни суровини за изработката на U-профилите в зависимост от приложението Ви - EPDM, NBR, FKM, CR, VMQ - за стабилна защита, за незалепване към основата, за защита на пластмасови рамки и др. Повечето от избраните материали за екструдиранe на гумени U-профили могат да се съчетаят успешно с метална вложка.


Няма продукти в тази категория.