Гумени "P" профили

“P”- образните гумени профили се наричат още профили тип "флагче" или “музикална нота”. Гумените профили с формата на латинската буква “Р” стандартно се изработват от EPDM гума или микропореста гума.

Кръглият отвор по средата на сечението на тези профили им позволява по-лесно компресиране, с което се обясняват и отличните им уплътнителни и запълващи качества. Поради свойствата на EPDM гумата, от която са изработени гумените Р-профили, те са устойчиви на екстремни външни условия, озон, ултравиолетови лъчи и са с дълготрайна употреба.

P-образните гумени профили за врати служат и за уплътнение на процепите и отстоянията, получаващи се при монтажа на врати и прозорци. Гумените профили от този тип се ползват за уплътняване на по-големи фурни, топлинни канали, промишлени врати и служат за тяхната изолация.

Нашите универсални плътни EPDM P-профили могат да се ползват в множество приложения. Екструдираните гумени профили с Р-сечение представляват уплътнения за цепнатини на прозорци или врати, големи фурни, въздуховоди, промишлени врати и служат за изолация. Най-често гумените Р-профили се монтират като уплътнения на рамки, в общото производство, в корабостроенето и в транспортната индустрия. Добър пример за употребата им са буферните профили и уплътненията за люкове на ванове и каравани.


Гумени "P" профили

Гумени "P" профили

Екструдираните гумени P-профили представляват еластомерни продукти, от плътна гума с куха кръгла сърцевина и перка, под формата на крило. Гумените P-профили често се ползват като самозалепяща се лента за предпазване от атмосферните условия, особено когато са изработени от микропореста гума.   Благодарение на кухата въздушна камера в средата ..

0.00лв

Микропорести гумени "P" профили

Микропорести гумени "P" профили

Микропорестите гумени P-профили представляват еластомерни продукти, от микропореста гума със затворена клетъчна структура и куха кръгла сърцевина, със странично крило. Микропорестите EPDM P-профили често се ползват като самозалепяща се лента за предпазване от атмосферните условия, особено когато са изработени от микропореста гума.   Бла..

0.00лв

Показани 1 от 2 | 2 (1 Страници)