• Експандирана тефлонова набивка с графит - egPTFE GB70

Експандирана тефлонова набивка с графит - egPTFE GB70

Спецификация: 

egPTFE GB70 набивката е изградена от експандирана тефлонова прежда, пълна с графитен прах и силиконов лубрикант. Този вид набивка е чудесно решение за динамичните приложения, защото коефициентът на триене е много нисък и тефлонът / PTFE гарантира широка гама от флуиди, които може да уплътни.

Състав: 

100%  смазани и графитизирани прежди от  експандиран тефлон;

 

Приложение: 
Набивката е подходяща за бутални и центрофужни помпи. Избягвайте силни окислители.
 
Обща спецификация
Материал: Eкспандирана тефлонова прежда, пълна с графитен прах и силиконов лубрикант.
Приложение: Този вид набивка е чудесно решение за динамичните приложения, защото коефициентът на триене е много нисък и тефлонът / PTFE гарантира широка гама от флуиди, които може да уплътни.
Температурен диапазон °С -200 +280 C
Налягане [bar] 25 bar за центрофужни помпи; 100 bar за бутални помпи;

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

Експандирана тефлонова набивка с графит - egPTFE GB70

  • Производител: Italy
  • Наличност: В наличност
  • 0.00лв


Свързани продукти

Тефлонова набивка за помпи PL5000L

Тефлонова набивка за помпи PL5000L

Тефлонова набивка за помпи - тип PL5000L Спецификация: Тефлоновата набивка за помпи - PL5000L е изработена от смазани чисти тефлонови прежди. PTFE набивката PL5000L предлага широк диапазон на употреба с повечето индустриални флуиди. В частност спецификата на обмазването на този тип тефлонова набивка придава допълнителен ефект за намаляване н..

0.00лв

Тефлонова набивка PL5000S

Тефлонова набивка PL5000S

Спецификация:Тефлоновата набивка PL5000S e подходяща за уплътнение на индустриална арматура, бутални помпи, бавновъртящи се миксери. Тази набивка е изтъкана от бели експандирани тефлонови прежди.Състав:Бели тефлонови експандирани нишкиПриложение:Набивка за обща употреба - промишлена арматура и помпи;Тефлонова набивка PL5000S..

0.00лв

Ленена тефлонизирана набивка за помпи - R4802

Ленена тефлонизирана набивка за помпи - R4802

Спецификация: Лоената набивка R4802 е изработена от чисти червени ленени влакна, импрегнирани с мазнини, тефлон и инертна смазка. Набивката R4802 е подходяща за помпи, включващи приложение на грес, вода, морска вода и неагресивни индустриални флуиди. Тя е лесна за рязане и монтаж. По-долу са данните за издръжливост на лоените набивки за ..

0.00лв

Набивка за помпи  egPTFE Aramid Zebra GL7676

Набивка за помпи egPTFE Aramid Zebra GL7676

Набивка за помпи  egPTFE Aramid Zebra GL7676 Спецификация: GL7676 набивката е изработена от арамидни влакна и експандиран, графитизиран тефлон, със силиконова смазка. Тази арамидна набивка е специфична за динамични приложения с абразивни флуиди. Набивката GL7676 е подходяща за центрофужни и бутални помпи, агитатори и миксери, опериращи ..

0.00лв

Силиконизирана стъклена набивка

Силиконизирана стъклена набивка

Тази стъклена набивка, силиконизирана с червен или черен силикон е изработена от 6-9 μm текстуризирани и усукани стъклени влакна. Силиконизираната стъклена набивка се счита за отличен заместител на азбеста. Стъклената набивка от този тип може да бъде произведена кръгла, правоъгълна или квадратна и по заявка да бъде обмазана със черен или червен сил..

0.00лв

Графитизирана тефлоново-стъклена набивка

Графитизирана тефлоново-стъклена набивка

Термоустойчивата и химически устойчива  графитизирана стъклена набивка с тефлон се произвежда от висококачествени стъклени прежди, изплетени в четири диагонална оплетка и импрегнирани с тефлонова дисперсия. Цялата стъклена набивка се графитизира от външната страна. Тази стъклена набивка е изключително твърда и компактна. Създадена е да по..

0.00лв

Стъклена набивка с неръждаема оплетка

Стъклена набивка с неръждаема оплетка

Стъклената набивка с неръждаема оплетка е изработена изцяло от стъклени влакна с диаметър не по-малък от 6-9 μ и е с външна оплетка от неръждаема стомана AISI 304 или в икономичната си версия от поцинкована стомана. Външният ръкав от неръждаема стомана на тази стъклена набивка предотвратява разпадането на набивката и позволява удължен контакт в кан..

0.00лв

Тефлоново уплътнение за люкове

Тефлоново уплътнение за люкове

Тефлоновото уплътнение за люкове е изработено със специална куха гумена сърцевина, защитена от две ленти трудно износващ се тефлон, опакован в плътна облицовка с квадратна форма от силно устойчив полипропилен. Уплътнителят е безазбестов и е вграден в друг слой тефлонова оплетка.   Уплътненията за люкове за морската индустрия, които предлагам..

0.00лв

Импрегнирана тефлонова набивка за храни - FDA

Импрегнирана тефлонова набивка за храни - FDA

Импрегнирана тефлонова набивка за храни - FDA Тъкана тефлонова набивка с FDA одобрение, от чисти тефлонови прежди  PTFE - със специална оплетка, специално проектирана за хранителната индустрия. Тефлоновите прежди, ползвани за производството на тази тефлонова набивка са в съответствие с изискванията на FDA - Щатската администрация по храните..

0.00лв

Лоена памучна набивка - тип 4121

Лоена памучна набивка - тип 4121

Лоена набивка - тип 4121 Памучната лоена набивка тип 4121 е изработена от тъкани чисти усукани памучни прежди, импрегнирани влакно по влакно с мазнини и специални греси и смазочни вещества. Този икономичен вариант на лоена набивка се ползва често в корабната индустрия. Приложения на лоената набивка 4121 Помпи за застояла вода, промишлена а..

0.00лв

Графитизирана лоена памучна набивка - 4122

Графитизирана лоена памучна набивка - 4122

Това е графитизирана и импрегнирана с мазнини - памучна лоена набивка, изплетена от чисти усукани памучни прежди, импрегнирани влакно по влакно с дисперсия от графит и смазочни вещества.Приложения:центрофужни помпи, бутала, морска и кална вода, подходящи за хранителната индустрия, обща индустрия и морски приложения...

0.00лв

Тефлонова набивка 4154 - с ръбове от кевлар

Тефлонова набивка 4154 - с ръбове от кевлар

PTFE / Тефлонова набивка тип 4154 -  с FLUORPACK® съдържание + кевлар / ARAMTEX® по ръбовете Плетената тефлонова набивка от този тип се състои от FLUORPACK® прежди, подсилени по ръбовете с чисти кевларени влакна ARAMTEX® с диагонална оплетка. FLUORPACK® представлява изключително по качествата си влакно, изплетено от ..

0.00лв

Тагове: Експандирана, тефлонова набивка, с графит - egPTFE GB70