Двойно ексцентричен бътерфлай кран

Приложение:

Двойно ексцентричните бътерфлай клапи са индустриални кранове, които са проектирани така, че напълно да отварят или затварят преминаването на работния флуид през тръбопровода. Те могат да се използват и за контролиране потока на флуида. Въпреки всичко 100% плътност на клапана, не може да се гарантира при дългосрочна употреба, ако той се използва с контролна функция.

Двойно ексцентричен бътерфлай кран

Работен флуид:

 

 • отпадни или отпадъчни води
 • питейна вода
 • гореща вода  
 • пара
 • неагресивни флуиди и газове ( природен газ, въглеродни окиси, петролни продукти и др) 

 

Бътерфлай клапаните могат да се доставят с повърхностно покритие, което се прави с пластични материали (rilsan, halar). Това покритие, заедно с неръждаемия материал разширява химическата устойчивост на клапаните към химически агресивни флуиди, абразивни флуиди и морска вода.

 

Максимална работна температура:

Максималната работна температура зависи от материала на набивките, който се използва

Техническа спецификация:

 •  
 • Двойна ексцентричост - фиг. А. Оста на дисковия вал, е ексцентрична на оста на шпиндела. Това има своите предимства:  лесна подмяна на гарнитурите, - гарнитурите не се повреждат по обиколката на вала
 • Дискът обгръща дисковия вал, с помощта на самосмазващи плъзгащи лагери. (Fig. B).  
 • Валът е уплътнен с о-пръстен (Fig. B).  
 • Оста е уплътнена с плоска гарнитура (Fig. C).  
 • Уплътнението се опира до коничната повърхност на седлото и заедно с диска, притиснато от налягането на флуида върху коничното седло, постига абсолютна плътност(Fig. C). 
 • (Fig. D).За всички варианти на двойно ексцентричните бътерфлай кранове, уплътняването е ограничено в обратната посока на потока. За по-точна информация за класа на пропускливост в обратната посока, се свържете с производителя.

Задвижване:

 

 

 

 • Ръчна редукторна кутия
 • Електрическа задвижка
 • Пневматична или хидравлична задвижка
 • Ръчка с антитежест за затваряне на капана
 • Хидравличен цилиндър за отваряне на клапана

 

Тестване:

Клапите са тествани съгласно EN 12 266-1/ISO 5208.

 

Начин на свързване към тръбопровода:

 

 • краища на фланци съгласно EN 1092-1, DIN 2501, междуфланцеви разстояния съгласно EN 558-1, Series 14
 • междуфланцеви тип съгл. EN 1092-1, DIN 2501, междуфланцеви разстояния EN 558-1, Series 16
 • Краища на заварка, съгласно EN 12 627, или евентуално по задание на клиента
 • строителна дължина съгласно EN 12 982, Series 14
 • Други строителни дължини и присъединителни размери могат да бъдат изработени по клиентско задание: напр. по ANSI, GOST.

 

Монтаж:

Бътерфлай крановете могат да се монтират върху хоризонтална, вертикална или наклонена тръбопроводна линия, по такъв начин, че стрелката, отпечатана на клапана да сочи посоката на движение на флуида. Стрелката сочи посоката от по-високо към по-ниско налягане, когато дискът е затворен и дискът е в хоризонтална позиция. Типът на болтовете и мястото около оста също са много важни с оглед монтажа на задвижка.

 

Спецификация промишлена арматура
DN: 80, 100, 125, 150, 200, 250, 300, 350, 400, 500, 600, 700, 800, 1000, 1200, 1400, 1600, 2000;
PN: 2,5, 6, 10, 16, 25, 40 ;
Tmax 250 °C- тефлон; 350 °C - метал-метал;
Връзка на фланци, на заварка, междуфланцови тип;
Задвижване Електрическа задвижка, пневматична или хидравлична задвижка, редукторна кутия, ISO фланец;
Тип на клапата L32.7;
Уплътнение Тефлон или метал-метал;
Обща спецификация
Приложение: Приложение: Двойно ексцентричните бътерфлай клапи са индустриални кранове, които са проектирани така, че напълно да отварят или затварят преминаването на работния флуид през тръбопровода. Те могат да се използват и за контролиране потока на флуида. Въпреки всичко 100% плътност на клапана, не може да се гарантира при дългосрочна употреба, ако той се използва с контролна функция.

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

Двойно ексцентричен бътерфлай кран

 • Производител: Czech Republic
 • Наличност: В наличност
 • 0.00лв


Възможни варианти


Свързани продукти

Ексцентричен бътерфлай кран

Ексцентричен бътерфлай кран

Приложение:Единично ексцентричните бътерфлай клапи са индустриални кранове, които са проектирани така, че напълно да отварят или затварят преминаването на работния флуид през тръбопровода. Те могат да се използват и за контролиране потока на флуида. Въпреки всичко 100% плътност на клапана, не може да се гарантира при дългосрочна употреба, ако той с..

0.00лв

Тройно ексцентричен бътерфлай кран - междуфланцови тип

Тройно ексцентричен бътерфлай кран - междуфланцови тип

Приложение:Тройно ексцентричните бътерфлай клапи междуфланцови тип са индустриални кранове, които са проектирани така, че напълно да отварят или затварят преминаването на работния флуид през тръбопровода. Те могат да се използват и за контролиране потока на флуида. Въпреки всичко 100% плътност на клапана, не може да се гарантира при дълго..

0.00лв

Тройно ексцентричен бътерфлай кран Wafer тип

Тройно ексцентричен бътерфлай кран Wafer тип

Приложение:Тройно ексцентричните бътерфлай клапи са индустриални кранове, които са проектирани така, че напълно да отварят или затварят преминаването на работния флуид през тръбопровода. Те могат да се използват и за контролиране потока на флуида. Въпреки всичко 100% плътност на клапана, не може да се гарантира при дългосрочна употреба, ако той се ..

0.00лв

Тройно ексцентричен бътерфлай кран на фланци

Тройно ексцентричен бътерфлай кран на фланци

Тройно ексцентричните бътерфлай клапи на фланци  са индустриални кранове, които са проектирани така, че напълно да отварят или затварят преминаването на работния флуид през тръбопровода. Те могат да се използват и за контролиране потока на флуида. Въпреки всичко 100% плътност на затваряне на клапана, не може да се гарантира при дългосроч..

0.00лв

Бътерфлай кран за газ

Бътерфлай кран за газ

Приложение:Бътерфлай клапите са индустриални кранове, които са проектирани специално за газови системи, така че напълно да отварят или затварят преминаването на работния флуид през тръбопровода. Те могат да се използват и за контролиране потока на флуида. Въпреки всичко 100% плътност на клапана, не може да се гарантира при дългосрочна употреба, ако..

0.00лв

Бътерфлай кран за питейна вода

Бътерфлай кран за питейна вода

Приложение:Бътерфлай клапите за питейна вода са индустриални кранове, които са проектирани специално за водопроводни системи за питейни нужди, така че напълно да отговарят на изискванията за здраве и безопасност при ползването им. Те отварят или затварят преминаването на питейната вода през тръбопровода. Бътерфлай крановете за питейна вод..

0.00лв

Регулиращ бътерфлай кран

Регулиращ бътерфлай кран

Приложение:Бътерфлай клапите за регулиране са индустриални кранове, които са проектирани специално за регулационни нужди. Те отварят, затварят или регулират преминаването на флуида през тръбопровода двупосочно. Бътерфлай крановете за регулация могат да се използват и за фиксиране на контролирания поток на флуида. Въпреки всичко ..

0.00лв

Бътерфлай кран за газ - BF31

Бътерфлай кран за газ - BF31

Тип BF31 – Бътерфлай кран за газ  е отсекателен клапан за газопроводни тръби под средно или ниско налягане. Тези бътерфлай клапани за газ могат да се ползват и за отсичане на течности, когато се изисква компактна конструкция, херметично уплътнение и слаба загуба на налягане и по посоката на флуида. Характеристики бътерфлай кран за ..

0.00лв