NBR Гумен шнур от маслоустойчива гума - плътен

Маслоустойчивите гумени шнурове от гума NBR се представят добре при горивни помпи, уплътнения на люкове, гарнитури, както и всякакъв тип уплътнения за петролни продукти.

Поради разнообразието на съставките и комбинацията от тях, маслоустойчивата гума NBR под формата на гумени шнурове се използва не само в приложения изискващи маслоустойчивост и устойчивост на горива, а и такива изискващи издръжливост на горещина, абразия, вода и газонепропускливост. 

Плътните гумени шнурове от гума NBR са широко използвани в приложения, изискващи устойчивост на петролни масла, минерални масла и растителни мазнини. Маслоустойчивите гумени шнурове са подходящи за контакт с ароматни въглеводороди и повечето разредени алкални елементи и киселини.
NBR гумените шнурове притежават добри механични свойства, слаба смачкваемост и са много икономичен вариант за изработка на О-пръстени.
 
Гумените шнурове от NBR не са подходящи за високи температури  и не притежават озоноустойчивост, както и не са устойчиви на кетони, естери, алдехиди, хлорни и азотни въглеводороди, като за тези цели можете да ползвате нашия витонов шнур.
Обща спецификация
Материал: NBR маслоустойчива гума
Издръжливост към:

  • много добра устойчивост към масла и горива
  • издръжливост на горещина, абразия, вода и газонепропускливост.

Приложение:

горивни помпи,

уплътнения на люкове,

гарнитури, както и всякакъв тип уплътнения за петролни продукти.

Твърдост по Shore A 45-90 Shore A
Характеристики
Плътност(относително тегло):
1.5g/cm³
Якост на опън:
12 mPa
Удължение на скъсване:
300%
Компресируемост 22 часа @ 100°C:
25%
Температурен диапазон °С -30 °C до +90°C
Цвят Черен
Продуктов лист

Гумен шнур от маслоустойчива гума NBR

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

Гумен шнур от NBR гума - плътен

  • Производител: Italy
  • Наличност: В наличност
  • 0.00лв


Възможни варианти


Свързани продукти

Гумен шнур от EPDM гума - плътен

Гумен шнур от EPDM гума - плътен

Гумен шнур от EPDM гума - плътен EPDM гумени шнурове от плътна гума притежават отлична устойчивост на стареене, на атмосферни условия, на ултравиолетови лъчи и озон. EPDM шнуровете са изработени от синтетичен еластомер. Гумените шнурове от EPDM проявяват изключителна топлоустойчивост, озоноустойчивост и имат отлични електроизолационни свойства. ..

0.00лв

Гумен шнур от Витон - плътен

Гумен шнур от Витон - плътен

Гумен шнур от витон / FKM - плътен   Витоновият шнур от FKM/Viton® принадлежи към семейството на флуороеластомерните гуми. Плътният гумен шнур от витон предлага отлична устойчивост към широк обхват от корозивни флуиди и то при високи температури до 220 °С, без значимо разграждане на материала.   Плътният витонов шнур от F..

0.00лв

Полиуретанов шнур - плътен

Полиуретанов шнур - плътен

Полиуретановият шнур  предлага отлично представяне за уплътнителни нужди за всякакви хидравлични приложения, шокоови натоварвания, когато има високи налягания или се очаква наличие на абразивни частици. Шнурът от полиуретан притежава химическа съвместимост, подобна на тази на нитрилната гума, но предлага и добра устойчивост на петролно-базиран..

0.00лв

Силиконов шнур - плътен

Силиконов шнур - плътен

Силиконовият шнур може да бъде подложен на екстремни температури от -40°C до +200°C. Шнурът от силикон притежава и добри електроизолационни свйства. По-широко разпространените приложения на силиконов шнур включват уплътнения и силиконови гарнитури на места, които изискват отлични запечатващи свойства в екстремни условия. Силиконовите ш..

0.00лв

Кръгъл силиконов шнур

Кръгъл силиконов шнур

Кръгъл силиконов шнур Кръглите силиконови шнурове, които предлагаме са с отлично качество. Можем да доставим и силиконов шнур по Ваше конкретно задание, така че да отговори на точните Ви изисквания. Отделяме специално внимание на клиентските изисквания, така че да гарантираме ексклузивна грижа в процеса на вземане на решение, кой тип силиконов м..

0.00лв

Неопренов шнур - плътен

Неопренов шнур - плътен

CR Неопренов шнур - плътен Неопреновите гумени шнурове от плътна гума притежават отлична устойчивост на стареене, на атмосферни условия, на ултравиолетови лъчи и озон. Неопреновите шнуровете са изработени от синтетичен еластомер. Гумените шнурове от неопрен проявяват изключителна топлоустойчивост, озоноустойчивост и имат отлични електроизолацион..

0.00лв

Тагове: Гумен шнур, NBR, плътен