Гумен шнур от EPDM гума - плътен

EPDM гумени шнурове от плътна гума притежават отлична устойчивост на стареене, на атмосферни условия, на ултравиолетови лъчи и озон. EPDM шнуровете са изработени от синтетичен еластомер. Гумените шнурове от EPDM проявяват изключителна топлоустойчивост, озоноустойчивост и имат отлични електроизолационни свойства.

EPDM шнурът от плътна гума е по-евтина алтернатива от неопрена, като в същото време предоставя почти всички негови качества. Плътният кръгъл EPDM шнур се ползва често в приложения на открито, на високи температури и др. EPDM шнуровете не са с добра устойчивост към горива, масла и химикали, като не се препоръчват за автомобилни и машинни приложения, свързани с тези флуиди.

EPDM шнурът от плътна гума е забележително издръжлив при излагането му на открито. Този тип гумен шнур издържа на стареене, озон, вода и пара. EPDM гумените шнурове са приложими, както за високотемпературни, така и за нискотемпературни позиции.

Обща спецификация
Материал: EPDM гума
Издръжливост към:

 • изключителна топлоустойчивост,
 • озоноустойчивост
 • отлични електроизолационни свойства.
 • старене,
 • озон,
 • вода
 • пара
 • разредени химикали - киселини и основи

Не се препоръчва с: масла, мазнини, горива, растителни масла
Приложение:

 • приложения на открито,
 • излагане на високи температури
 • изработка на о-пръстени
 • изработка на уплътнения

Твърдост по Shore A 45-90 Shore A
Характеристики
Плътност(относително тегло):
1.5g/cm³
Якост на опън:
14 N/mm²
Удължение на скъсване:
300%
Компресируемост:
16%
Температурен диапазон °С -30 °C до +110°C
Цвят Черен
Продуктов лист

Гумен шнур от EPDM

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

Гумен шнур от EPDM гума - плътен

 • Производител: Italy
 • Наличност: В наличност
 • 0.00лв


Възможни варианти


Свързани продукти

Гумен шнур от NBR гума - плътен

Гумен шнур от NBR гума - плътен

NBR Гумен шнур от маслоустойчива гума - плътен Маслоустойчивите гумени шнурове от гума NBR се представят добре при горивни помпи, уплътнения на люкове, гарнитури, както и всякакъв тип уплътнения за петролни продукти. Поради разнообразието на съставките и комбинацията от тях, маслоустойчивата гума NBR под формата на гумени шнурове се използва ..

0.00лв

Гумен шнур от Витон - плътен

Гумен шнур от Витон - плътен

Гумен шнур от витон / FKM - плътен   Витоновият шнур от FKM/Viton® принадлежи към семейството на флуороеластомерните гуми. Плътният гумен шнур от витон предлага отлична устойчивост към широк обхват от корозивни флуиди и то при високи температури до 220 °С, без значимо разграждане на материала.   Плътният витонов шнур от F..

0.00лв

Полиуретанов шнур - плътен

Полиуретанов шнур - плътен

Полиуретановият шнур  предлага отлично представяне за уплътнителни нужди за всякакви хидравлични приложения, шокоови натоварвания, когато има високи налягания или се очаква наличие на абразивни частици. Шнурът от полиуретан притежава химическа съвместимост, подобна на тази на нитрилната гума, но предлага и добра устойчивост на петролно-базиран..

0.00лв

Силиконов шнур - плътен

Силиконов шнур - плътен

Силиконовият шнур може да бъде подложен на екстремни температури от -40°C до +200°C. Шнурът от силикон притежава и добри електроизолационни свйства. По-широко разпространените приложения на силиконов шнур включват уплътнения и силиконови гарнитури на места, които изискват отлични запечатващи свойства в екстремни условия. Силиконовите ш..

0.00лв

Кръгъл силиконов шнур

Кръгъл силиконов шнур

Кръгъл силиконов шнур Кръглите силиконови шнурове, които предлагаме са с отлично качество. Можем да доставим и силиконов шнур по Ваше конкретно задание, така че да отговори на точните Ви изисквания. Отделяме специално внимание на клиентските изисквания, така че да гарантираме ексклузивна грижа в процеса на вземане на решение, кой тип силиконов м..

0.00лв

Тагове: Гумен шнур, EPDM, плътен