• Гумен компенсатор ERV-G YELLOWBAND

Гумените компенсатори за горива ERV-G YELLOWBAND, са изработени от NBR  - нитрилна гума, безшевни, с абразивоустойчив вътрешен слой и вложка от полиамидна текстилна корда, с неопренов външен завършек.

Гумените компенсатори ERV-G YELLOWBAND  са подходящи за петролно базирани продукти, етанолови горива, горива с до 50% съдържание на ароматни въглеводороди, както и природен газ, без пропан бутан.

Температурният диапазон на гумените компенсатори за горива е между -20°C и +90°C, временно до +100°C. Електрически проводим.

СЕРТИФИКАТИ ГУМЕНИ КОМПЕНСАТОРИ

Обща спецификация
Поемане на движения
  • Аксиално разширение +35 mm, аксиално свиване -40 mm
  • Латерално движение +/- 30 mm
  • Ъглово движение +/- 8 градуса
Приложение: петролно базирани продукти, етанолови горива, горива с до 50% съдържание на ароматни въглеводороди, както и природен газ, без пропан бутан.
Налягане [bar]

  • Клас на налягането 16 Barg @ 50 DEGC до 10 Barg @ 100 C
  • Вакуум (mbar) -0 bar без допълнителен пръстен

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

Гумен компенсатор ERV-G YELLOWBAND

  • Производител: Germany
  • Наличност: В наличност
  • 0.00лв


Възможни варианти


Свързани продукти

Гумен компенсатор ERV-G YELLOWBAND LT

Гумен компенсатор ERV-G YELLOWBAND LT

Гумените компенсатори ERV-G YELLOWBAND LT - са изработени от маслоустойчива гума NBR (nitrile), безшевни са, с висока абразивоустойчивост и тъканна вложка от полиамидна корда, заедно с неопренов завършек. Гумените компенсатори от типа  ERV-G YellowBand LT са подходящи за нискотемпературни приложения свързани с петролни про..

0.00лв

Гумен компенсатор ERV-GS YellowSteel

Гумен компенсатор ERV-GS YellowSteel

Гумените компенсатори ERV-GS YELLOWBAND - са изработени от маслоустойчива гума NBR (nitrile), безшевни са, с висока абразивоустойчивост и тъканна вложка от полиамидна корда, заедно с неопренов завършек. Компенсаторите от типа  ERV-GS YellowBand са подходящи за петролни продукти, горива със съдържание на ароматни въглеводор..

0.00лв

Гумен компенсатор ERV-GS-HNBR YellowSteel

Гумен компенсатор ERV-GS-HNBR YellowSteel

Гумен компенсатор ERV-GS-HNBR YellowSteel Гумените компенсатори ERV-GS-HNBR YellowSteel - са изработени от HNBR (nitrile), безшевен, с абразивоустойчив вътрешен слой и вложка от стоманена корда, с неопренов завършек.  Гумените компенсатори ERV-GS-HNBR YellowSteel са с Отлична устойчивост на стареене, на външни условия..

0.00лв

Тагове: Гумен компенсатор, ERV-G YELLOWBAND