• Гумено - стъклена набивка

Гумено - стъклената набивка е отличен заменител на азбеста. Набивката от гума и стъклени нишки е оплетена с 4 диагонала и еизцяло произведена от висококачествени стъклени прежди, импрегнирани нишка по нишка със специални полимери. Гумено стъклената набивка е екстремно твърда и компактна и често се ползва за изтегляне на жици и в горещото поцинковане. Тази буферна стъклена набивка е проектирана да постигне добри резултати, вземайки предвид следните работни показатели:

  • линейна скорост
  • размери на влакната
  • цялост на цинковото покритие
  • еднакво разпределение на хомогенното цинково покритие
  • продължителност на контакт

Приложение

Буфери за изтегляне на жици. Този тип арамидно-стъклени набивки се ползват за машини за изтегляне на жици в процедурата по галванизация чрез горещо поцинковане.

Обща спецификация
Материал: Стъклени прежди, гума, специална импрегнация
Приложение: Буфери за изтегляне на жици. Този тип гумено-стъклени набивки се ползват за машини за изтегляне на жици в процедурата по галванизация чрез горещо поцинковане.
Температурен диапазон °С +150 °C;
Налягане [bar] 250 bar за бутални помпи; 50 bar за центрофужни помпи;
Продуктов лист

Гумено - стъклена набивка

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

Гумено - стъклена набивка

  • Производител: Italy
  • Наличност: В наличност
  • 0.00лв


Възможни варианти


Свързани продукти

Арамидна набивка KD6104

Арамидна набивка KD6104

Арамидна набивка KD6104 Спецификация: Арамидната набивка KD6104 е изработена от арамидни непрекъснати усукани прежди. Импрегнацията им се извършва в две стъпки: предварително върху всяка отделна нишка и отделно върху цялата повърхност по време на оплитането. Арамидната набивка се използва при динамични приложения и е с добро ..

0.00лв

Силиконизирана стъклена набивка

Силиконизирана стъклена набивка

Тази стъклена набивка, силиконизирана с червен или черен силикон е изработена от 6-9 μm текстуризирани и усукани стъклени влакна. Силиконизираната стъклена набивка се счита за отличен заместител на азбеста. Стъклената набивка от този тип може да бъде произведена кръгла, правоъгълна или квадратна и по заявка да бъде обмазана със черен или червен сил..

0.00лв

Графитизирана тефлоново-стъклена набивка

Графитизирана тефлоново-стъклена набивка

Термоустойчивата и химически устойчива  графитизирана стъклена набивка с тефлон се произвежда от висококачествени стъклени прежди, изплетени в четири диагонална оплетка и импрегнирани с тефлонова дисперсия. Цялата стъклена набивка се графитизира от външната страна. Тази стъклена набивка е изключително твърда и компактна. Създадена е да по..

0.00лв

Стъклена набивка с неръждаема оплетка

Стъклена набивка с неръждаема оплетка

Стъклената набивка с неръждаема оплетка е изработена изцяло от стъклени влакна с диаметър не по-малък от 6-9 μ и е с външна оплетка от неръждаема стомана AISI 304 или в икономичната си версия от поцинкована стомана. Външният ръкав от неръждаема стомана на тази стъклена набивка предотвратява разпадането на набивката и позволява удължен контакт в кан..

0.00лв

Тагове: Гумено, стъклена, набивка