с изцяло гумирани фланци

Гумени компенсатори изцяло гумирани фланциГумените компенсатори с изцяло гумирани фланци от този тип представляват компенсатор, чиято гума покрива лицето на фланцевите повърхности напълно и е отлята като цяла отливка. Изцяло гумираните гумени компенсатори са с разпробити отвори за болтове според металните фланци. Металните фланци на този тип гумени компенсатори са бластирани и боядисани, като стандартно пристигат от въглеродна стомана.

Гумените компенсатори с изцяло гумирани фланци се използват в множество приложения, изискващи предотвратяване на повреди поради нетипични движения на тръбите в ситуации, където флуидът е опасен или корозиращ лесно стоманените фланци.


Гумен компенсатор с напълно гумирани фланци

Гумен компенсатор с напълно гумирани фланци

Гумени компенсатори с напълно гумирани фланци  Напълно гумираните метални фланци на този тип гумени компенсатори са едно цяло с гумената гофрирана част на компенсатора и са разпробити по модела на болтовите отвори за фланците. Лицата на фланците са изцяло покрити с гума, като така предпазват фланците от агресивните флуиди в тръбопровода. То..

0.00лв

Показани 1 от 1 | 1 (1 Страници)