Греси / Почистващи вещества Weicon


БЪРЗ ЧИСТИТЕЛ NSF WEICON

БЪРЗ ЧИСТИТЕЛ NSF WEICON

БЪРЗ ЧИСТИТЕЛ NSF WEICONWEICON бърз чистител има регистрация в NSF за хранително-вкусовата промишленост и следователно може да се използва като почистващ и обезмасляващ агент за отстраняване на замърсявания, генерирани в рамките на дейности по поддръжката и за отстраняване на невтвърдени остатъци от лепила в хранително-вкусовата промишленост и във ..

0.00лв

БЪРЗ ЧИСТИТЕЛ NSF ТУБА 5Л WEICON

БЪРЗ ЧИСТИТЕЛ NSF ТУБА 5Л WEICON

БЪРЗ ЧИСТИТЕЛ NSF ТУБА 5Л WEICONПочистващ и обезмасляващ препарат за чувствителни зони | NSF регистрацияБързият чистител има регистрация в NSF за използване в хранително-вкусовия сектор и следователно може да се използва като почистващ и обезмасляващ агент за отстраняване на замърсяване, генерирано по време на работа по поддръжката, и за отстраняв..

0.00лв

ГРЕС H1 NSF WEICON

ГРЕС H1 NSF WEICON

ГРЕС H1 NSF WEICON WEICON Spray-on Grease H1 е грес без мирис и вкус, която е специално формулирана да отговаря на изискванията на хранително-вкусовата, козметичната и фармацевтичната индустрия. Устойчив е на висока температура и има NSF регистрация. Спрей-он Grease H1 е особено подходящ за обслужване и поддръжка в пивоварни и в производствот..

0.00лв

ИНДУСТРИАЛЕН ЧИСТИТЕЛ WEICON

ИНДУСТРИАЛЕН ЧИСТИТЕЛ WEICON

ИНДУСТРИАЛЕН ЧИСТИТЕЛ WEICONТова е универсален почистващ препарат на базата на алкохол и екстракти от цитрусови кори. Благодарение на високото си съдържание на изопропанол от над 75%, чистителят се възползва от дезинфекционния си ефект и по този начин подпомага цялостното почистване и дезинфекция на повърхностите. Подходящ е за универсална употреба..

0.00лв

ИНДУСТРИАЛЕН ЧИСТИТЕЛ ТУБА 5Л WEICON

ИНДУСТРИАЛЕН ЧИСТИТЕЛ ТУБА 5Л WEICON

ИНДУСТРИАЛЕН ЧИСТИТЕЛ ТУБА 5Л WEICONПочистващо средство и обезмаслител на базата на цитрусови есенцииWEICON Citrus Cleaner е универсален почистващ препарат на базата на алкохол и екстракти от цитрусови кори. Благодарение на високото си съдържание на изопропанол от над 75%, той се възползва от дезинфекционния си ефект и по този начин подпомага цялос..

0.00лв

ОБЕЗМАСЛИТЕЛ  WEICON1,19

ОБЕЗМАСЛИТЕЛ WEICON1,19

ОБЕЗМАСЛИТЕЛ WEICON1,19Обезмаслител WEICON е универсален почистващ препарат за автомобилната индустрия, който почиства, обезмаслява и изпарява, без да оставя остатъци. Той бързо и без усилие обезмаслява и почиства метали, стъкло и много пластмаси. Отстранява мазни примеси и остатъци.Може да се използва върху спирачки (барабани и дискови спирачки, ..

0.00лв

ОБЕЗМАСЛИТЕЛ ТУБА 5Л WEICON

ОБЕЗМАСЛИТЕЛ ТУБА 5Л WEICON

ОБЕЗМАСЛИТЕЛ ТУБА 5Л WEICONМногофункционален почистващ препарат, специално за автомобилния секторWEICON Brake Cleaner е универсален почистващ препарат за автомобилната индустрия, който почиства, обезмаслява и изпарява, без да оставя остатъци. Brake Cleaner бързо и без усилие обезмаслява и почиства метали, стъкло и много пластмаси. Отстранява мазни ..

0.00лв

ПОЧИСТВАЩА ПЯНА MULTI WEICON

ПОЧИСТВАЩА ПЯНА MULTI WEICON

ПОЧИСТВАЩА ПЯНА MULTI WEICONПяната е мощен универсален почистващ препарат за почистване без остатъци. Той е безопасен за околната среда, биоразградим, не съдържа фосфати и формалдехид и не съдържа корозивни или разяждащи вещества. Може да се използва за почистване на много различни повърхности като метал, пластмаса, стъкло, керамика или лакирани и ..

0.00лв

ПЪЛЗЯЩА СМАЗКА TOP-LUB NSF WEICON

ПЪЛЗЯЩА СМАЗКА TOP-LUB NSF WEICON

ПЪЛЗЯЩА СМАЗКА TOP-LUB NSF WEICON WEICON Top-Lube-Fluid е специална адхезивна смазка и има регистрация в NSF, което означава, че може да се използва в хранително-вкусовата, фармацевтичната и козметичната промишленост. Top-Lube-Fluid е силно прилепнал и устойчив на натиск, с отлично капилярно действие, а също така е шумопоглъщащ и водоотблъскв..

0.00лв

ЧИСТИТЕЛ COCKPIT  WEICON

ЧИСТИТЕЛ COCKPIT WEICON

ЧИСТИТЕЛ COCKPIT WEICONWEICON Cockpit Spray е водоотблъскващ продукт за грижа за всички пластмасови и гумени части, както и за лакирани дървени повърхности в интериора на автомобила. Постоянният, невидим защитен филм предотвратява замърсявания и създава лесен за поддръжка копринен блясък, отблъскващ праха. Cockpit-Spray освежава матовата и изветря..

0.00лв

ЧИСТИТЕЛ S WEICON

ЧИСТИТЕЛ S WEICON

ЧИСТИТЕЛ S WEICONЧистител S премахва мазни и мазни замърсявания от всички метали, както и от керамика, стъкло и повечето пластмаси. Въпреки това може да атакува повърхността на термопласти като PVC, плексиглас, полистирен и единични слоеве боя. WEICON Cleaner S се изпарява бързо и за разлика от конвенционалните разредители, без да оставя остатъци.М..

0.00лв

ЧИСТИТЕЛ S ТУБА 5Л WEICON

ЧИСТИТЕЛ S ТУБА 5Л WEICON

ЧИСТИТЕЛ S ТУБА 5Л WEICONОбезмаслява и почиства всички метали, стъкло, керамика и повечето пластмасиПремахва мазни замърсявания от всички метали, както и от керамика, стъкло и повечето пластмаси. Въпреки това може да атакува повърхността на термопласти като PVC, плексиглас, полистирен и единични слоеве боя. Изпарява се бързо и, за разлика от конвен..

0.00лв

ЧИСТИТЕЛ ДЪВКИ WEICON

ЧИСТИТЕЛ ДЪВКИ WEICON

ЧИСТИТЕЛ ДЪВКИ WEICONТози чистител дори отстранява стари дъвки и остатъци от пластилин. Остатъците от дъвка и пластелин са замръзват при напръскването и могат да бъдат отстранени незабавно, без да се повреждат текстила или подовите настилки. Той отстранява дъвки и остатъци от пластилин от мека мебел, автобусни седалки (твърд дунапрен), ученически с..

0.00лв

ЧИСТИТЕЛ ЕТИКЕТИ WEICON

ЧИСТИТЕЛ ЕТИКЕТИ WEICON

ЧИСТИТЕЛ ЕТИКЕТИ WEICONWEICON честител на етикети бързо и лесно отстранява хартиени етикети и остатъци от акрилатни и чувствителни на натиск лепила на базата на каучук. WEICON Label Remover е подходящ за много повърхности като стъкло, метал, дърво, фолио и пластмаса. WEICON честител на етикети премахва лесно и безопасно залепващи етикети, етикети с..

0.00лв

ЧИСТИТЕЛ ЗА ВТВЪРДЕНИ ЦИАНОАКРИЛАТНИ ЛЕПИЛА – 30мл

ЧИСТИТЕЛ ЗА ВТВЪРДЕНИ ЦИАНОАКРИЛАТНИ ЛЕПИЛА – 30мл

ЧИСТИТЕЛ ЗА ВТВЪРДЕНИ ЦИАНОАКРИЛАТНИ ЛЕПИЛА – 30млРазгражда и отстранява всички видове цианоакрилатни лепилаWEICON CA-Remover надеждно разгражда и премахва всички видове цианоакрилатни лепила. Препаратът е подходящ за почистване на метални части, инструменти и много различни повърхности, които са влезли в контакт с цианоакрилатни лепила. След някол..

0.00лв

Показани 1 от 15 | 25 (2 Страници)