• Графитна набивка - чист графит - тип 4134

Графитна набивка от чист графит - тип 4134 

Този тип графитна набивка притежава предимства като това, че не се втвърдява или не се превръща в стъкловидна маса при високи температури. Графитната набивка от чист графит минимизира триенето на осите и разпределя силно топлината, поради това че е обработена със специален разтвор, базиран на изключително чист графитен прах плюс корозионен инхибитор.

Приложение:

Този тип графитна набивка от чист графит се ползва за шпиндели и стержени на промишлена арматура, помпи за химически продукти без силни оксиданти. Набивката от чист графит е подходяща за  употреба в пречиствателни станции, химическа индустрия, енергетика, ядрени централи, рафинерии и нефтопреработвателни заводи.

 

Обща спецификация
Материал: GR48R е графитна набивка от чисти минерални гъвкави графитни влакна, опаковани с неръждаема нишка от Inconel®
Приложение: Графитни набивки за промишлена арматура
Температурен диапазон °С -100 +450 C
Налягане [bar] 300 bar - за промишлена арматура
Продуктов лист

 Графитна набивка - чист графит - тип 4134

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

Графитна набивка - чист графит - тип 4134

  • Производител: Italy
  • Наличност: В наличност
  • 0.00лв


Възможни варианти


Свързани продукти

Салникова набивка от експандиран графит - GR48

Салникова набивка от експандиран графит - GR48

Салникова графитна набивка от експандиран графит - GR48  Спецификация:   Салниковата графитна набивка от експандиран графит - GR48 е оплетена от гъвкави нишки от чист графит. GR48 графитната набивка е най-доброто решение за салникови уплътнения за помпи и клапани. Състав: 100% прежди, изработени от гъвкави влакна екс..

0.00лв

Графитна набивка с неръждаема нишка - GR48R

Графитна набивка с неръждаема нишка - GR48R

Графитна набивка с неръждаема нишка - GR48R  Спецификация:  GR48R е графитна набивка от чисти минерални гъвкави графитни влакна, опаковани с неръждаема нишка от Inconel® . Графитната набивка GR48R е специфично проектирана за уплътняване на всички видове промишлени арматури, работещи с всички течности и газове, с изключение на ..

0.00лв

Салникова графитна набивка от въглеродни влакна - GR8000

Салникова графитна набивка от въглеродни влакна - GR8000

Графитна набивка GR8000 Спецификация:  GR8000 графитната набивка е оплетена с 100% PAN / Poly Acrylic Nitrile с въглеродни нишки, свързани с колоиден графит. Предлага се с армировка от Inconel® в стил GR8000R. Подходяща е за клапани и помпи при приложения свързани с промишлени течности и газове, освен в най-силн..

0.00лв

Графитна набивка - чист графит - тип 4134

Графитна набивка - чист графит - тип 4134

Графитна набивка от чист графит - тип 4134  Този тип графитна набивка притежава предимства като това, че не се втвърдява или не се превръща в стъкловидна маса при високи температури. Графитната набивка от чист графит минимизира триенето на осите и разпределя силно топлината, поради това че е обработена със специален разтвор, базиран на изклю..

0.00лв

Тагове: Графитна, набивка, чист графит, тип 4134